Liiga to 10.03. klo 18:30

Tappara - Lukko

Lukon kolmosveskari on taas hommissa! Löytääkö Tappara vireensä nöyryyttävän Sport-tappion jälkeen?

Tappara hävisi yllättäen Sportille kotonaan tiistaina. Kirvesrinnat on hävinnyt seitsemän kamppailun otannalla peräti neljästi eli sillä on käynnissä poikkeuksellisen surkea jakso Liiga-jäillä. Lukolla on niin ikään ollut hiljattain vaikeaa, eikä se ole enää edes suorassa pudotuspelipaikassa kiinni. Tuleva ottelu on todella tärkeä isännän taistellessa edelleen runkosarjan voitosta – vierailla panokset ovat puolestaan himoitussa sijoituksessa kuuden joukossa.

Torstain ottelu on ladattu kovilla panoksilla ja sen voi odottaa näkyvän myös kaukalossa. Molempien joukkueiden yleensä erinomaisesti toiminut viisikkopelaaminen on hieman rakoillut viime aikoina ja se on myös osa-alue, jonka on voiton eteen tiivistyttävä kummassakin leirissä. Lukko on hävinnyt kahdessa edellisessä ottelussaan Pelicansille sekä Ilvekselle ja napsinut kahdeksan matsin otannalla vain kolmessa kamppailussa pisteitä – varsinaisella peliajalla ainoa voitto on tullut Ässiä vastaan.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Kuten todettu, totutun vahvasti ei ole kulkenut isännälläkään. Lukko on kuitenkin tuskaillut maalintekonsa kanssa ja paine sillä osastolla on valtava. Vaikka myös Tappara on sakannut viime aikoina – ja hävinnyt jopa Sportille – on se ansaittu ennakkosuosikki torstaille. Jussi Tapolan miehistö lähtee varmasti tutulla tyylillään tiiviin ja organisoidun viisikkopelaamisen kautta kamppailuun, eikä Lukolle tule helppoa viimeaikaisten ongelmien jatkuessa. Organisoidut hyökkäykset ovat varmastikin harvassa, eikä kiekon kanssa Tapparan puolustusalueelle helpolla pääse.

Huomionarvoista on myös, että vieraiden molemmat maalivahdit ovat loukkaantuneina. Viime aikoina Lukko-veräjällä nähty Samuel Jukuri on torjunut kohtuullisesti, mutta Liiga-tason tasaisuutta ei mies pysty tarjoilemaan. Artjom Zagidullin loukkaantui viime viikolla ja myös Lassi Lehtinen on telakalla. Pelivalinnaksi poimitaan, että Tappara voittaa ottelun ja maaleja syntyy alle 4,5 kappaletta. Todella tärkeä on matsi molemmille, mutta Lukko ui isäntiäkin syvemmissä vesissä.

10 euroa pelirahaa