Liiga ma 06.02. klo 18:30

Tappara - Lukko

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pistekeskiarvolla sarjan paras! Ottaako Tappara niskalenkin kärkikamppailussa?

Lukko on kyennyt kuuden ottelun otannalla voittamaan ainoastaan TPS:n kahdesti. Tappara puolestaan pääsi viime viikolla hieman takaisin raiteilleen parin tappion jälkeen. Pelaajatilanne on molemmissa leireissä hyvä, mutta yhdessä asiassa kotiedusta nauttiva isäntä on ollut viime aikoina selvästi Lukkoa etevämpi pidemmälläkin otannalla. Vierailija sai sunnuntaina reilusti onnistumisia, mutta löytyykö Tappara-maalivahdista reikiä?

Tappara on ollut viime aikoina pääasiassa tehokas, vaikka muutama tappiokin on parin viikon otannalla tullut. Itse asiassa isäntä on läpi kauden kuulunut melko tasaisesti tulosta tehneisiin ryhmiin, mikä on ollut Liigassa harvinaista. Esimerkiksi Lukolla on viime aikoina vaikuttanut olevan melkoinen suvantovaihe – tätä kuvastaa, että pelkästään lauantaina 6–3-voitossa joukkue tuplasi maalimääränsä sitä edeltäneistä viidestä kamppailusta.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Tappara Tampere

@Tapparaofficial
Piste per peli pakin paikalta 🔥🔥🔥

Valtteri Kemiläisellä edellisten viiden pelin saldo 3+5=8 ja koko kauden tehot 32 ottelua, 7+25=32 pistettä 👏

#Tappara #Liiga | 📷 Riku Laukkanen

Ässät, Kärpät, HPK ja HIFK ovat kaikki onnistuneet kukistamaan sarjakärjen lyhyessä ajassa. Ainoastaan TPS on jäänyt Lukon jalkoihin eikä se ole tällä hetkellä mittarina järin erityinen. Kolme ottelua sarjakärkeä vähemmän pelannut Tappara operoi jo nyt paremmalla pistekeskiarvolla ja on väkisin matkalla voittoon maanantaina. Jussi Tapolan miehistö on niin ikään kotiotteluissaan ollut koko sarjan paras, kun katsotaan keskimääräistä pistemäärää ottelukohtaisesti.

Molemmissa leireissä on pieniä kolhuja, mutta pelaajatilanteessa ei pitäisi olla muutoksia. Lukolla Matthew Abt jatkaa edelleen sivussa ja isännillä puolestaan Otto Rauhala puuttuu kehistä. Loukkaantumiset eivät kuitenkaan tällä kertaa vaikuta merkittävästi voimasuhteisiin, joten näiden pohdintojen pohjalta pelivalinnaksi otetaan kotivoitto sopivalla panostuksella.

Betsaa Tapparalle ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (1X2 – Tappara), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1X2 – Tappara” 25€ panoksella ja voit voittaa 48€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.