Liiga ke 11.01. klo 18:30

Tappara - Pelicans

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Tappara on CHL:n väsyttämä lapanen – Pelicans nousee sarjakakkoseksi

Keskiviikkona Liigassa nähdään huippujännittävä kärkikamppailu Tapparan ja Pelicansin välillä. Voitolla lahtelaiset nousevat Tapparan ohi sarjataulukon kakkospaikalle. Jos kirvesrinnat nappaavat sarjapisteet, on joukkue enää yhden pisteen päässä sarjakärki Lukosta. Uskomme, että tällä kertaa Tappara joutuu kuitenkin pettymään.

Tappara lähtee ottelun väsyneenä sekä henkisesti että fyysisesti. Tiistaina joukkue on nimittäin pelannut CHL-välieräottelun sveitsiläistä EV Zugia vastaan. CHL:ssä menestyminen tietäisi seuralle valtavaa rahapottia, ja tällä hetkellä joukkueen kaikki fokus onkin varmasti kriittisessä välieräkamppailussa. Pelicans on puolestaan saanut huilata reilusti ja valmistautua nimenomaan kärkikamppailuun. Joukkue pelasi viimeksi lauantaina, joten huiliaikaa on ollut ruhtinaalliset kolme täyttä päivää.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Tappara Tampere

@Tapparaofficial
Maailmanmestari ✅
4 x Suomen mestari ✅
Ruotsin mestari ✅

Kristian Kuusela @MTVUrheilu Tulosruudussa: "CHL-mestaruus on semmonen asia mikä ajaa mua eteenpäin. Voittaminen itsessään on se mikä tässä vie eteenpäin."

#Tappara #ChampionsGoBeyond

Pelicansia ei kannata muutenkaan aliarvioida. Pelikaanit ovat tällä hetkellä Liigan kuumin joukkue viimeisten kymmenen ottelun otannalla. Sinä aikana joukkue on kerännyt kymmenestä ottelustaan 20 sarjapistettä. Erityisen liekeissä on ollut Pelicansin alivoima ja maalivahtipeli. Joukkueen alivoimaprosentti on Liigan paras, 90,32. Maalivahti Patrik Bartosak on ollut viime aikoina aivan liekeissä. Jukureita vastaan hän päästi yhden maalin ja pysäytti 35 kiekkoa.

Tapparan kaikki fokus on tiistain CHL-välieräottelussa. Tulee sieltä sitten voitto tai tappio, joukkue lähtee köykäisellä valmistautumisella Liigan kuuminta joukkuetta vastaan. Niinpä pelivalintamme on, että Pelicans on ottelun lopullinen voittaja. Veto siis osuu, vaikka Pelicansin voitto tulisi vasta jatkoajalla tai rankkareilla.

Tuplaa voitot ilmaisella rahalla!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille mahtavan edun, jolla päästään lyömään vetoa ihan tosissaan. 100% talletusbonus 100 euroon asti antaa sopivasti kyytiä betseihin ja samalla mahdollisuuden lähteä kalastamaan suurempaa kampelaa.

Iske veto sisään tuplakertoimella:

1. Avaa pelitili Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Talleta 10 – 100 € ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa talletus+bonus vedolle Lopullinen voitaja – Pelicans kertoimella 2,35.
4. Kun vetosi voittaa, olet käytännössä lunastanut tuplakertoimen 2 x 2,35 🤘

*Tarjous vain uusille asiakkaille.