ke 19.04. klo 18:30

Tappara - Pelicans

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Finaalit on täällä! Suosikista ei ole epäselvyyttä, mutta kovan polun kulkenut Pelicans ei anna mitään ilmaiseksi!

Vähiin käy ennen kuin loppuu, mutta vielä on parhaat ottelut jäljellä, kun keskiviikkona isketään tulille Tapparan ja Pelicansin välinen finaalisarja. Aivan sama miten päin parivaljakkoa katsoo, on Tappara suosikki ja vieläpä todella selvä sellainen. Pelicans onnistui kuitenkin äärimmäisen vahvan alakerran avulla pysäyttämään tulivoimaisen Ilveksen, joten ylijuoksuja tuskin on luvassa. Pelicans on ollut erikoistilanteissa hyvällä tasolla, mutta Tappara on ollut pudotuspeleissä täysin omissa lukemissa noin 95% alivoimalla ja päälle 36% ylivoimatehokkuudella.

Tietyllä tapaa pelaamattomuutta voisi pitää Tapparan kannalta haasteena varsinkin ensimmäiseen matsiin, mutta toistaiseksi Tappara on tullut kumpaankin aikaisempaan ottelusarjaan tauon jäljiltä, eikä se ole sitä hidastanut. Vastustajaa on saatu tutkia rauhassa ja pelisuunnitelmat on varmasti hiottu viimeisen päälle. Myös vähäinen rasitus voi nousta suureen arvoon ottelusarjan edetessä. Tarvittaessa ratkaisijoita löytyy laajalta rintamalta, mutta toistaiseksi Jori Lehterä on ottanut joukkuetta reppuselkään keräten yhdeksässä ottelussa tehot 5+9.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TĂ„STĂ„

Tappara Tampere

@Tapparaofficial
2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2022, 2023

Nähdään finaaleissa Tappara-perhe, kahdeksatta kertaa kymmenen vuoden sisään! 💙🧡

#Tappara #Liiga

Pelicansin kasvutarina on ollut upea. Kauden alla kovinkaan moni ei joukkuetta erityisen korkealle arvioinut, mutta niin vain vahvan runkosarjan jälkeen turkoosipaidat pudotti ensin KalPan ja finaalipaikka irtosi Ilvestä vastaan otteluvoitoin 4-2. KalPaa vastaan Pelicans oli kotivoittojen varassa, mutta Ilvestä vastaan tuli myös tärkeitä onnistumisen tunteita vieraskaukalossa. Fakta kuitenkin on, että tasoa on pystyttävä nostamaan entisestään, sillä Tampereella Tappara ei vielä ole pudotuspeleissä hävinnyt.

Avausotteluun lähdetään vähämaalisissa merkeissä. Tappara varmasti pyrkii heti kuskin paikalle, mutta Pelicans on osoittanut pystyvänsä pelaamaan tiiviinä viisikkona ja alkuun todennäköisesti halutaan myös hieman tunnustella vastustajan aikeita. Lapulle poimitaan XLBetin tarjoama 1,83 kerroin alle 4,5 maalille varsinaisella peliajalla. Tapparan kertoimet on painettu odotetusti varsin matalalle, mutta esimerkiksi tasapelille voi löytyä pienen jännäribetsin arvoisia tarjouksia.