Liiga la 20.04. klo 18:30

Tappara - Pelicans

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tehdäänkö Lahdessa historiaa? Pelicans jyskyttää kuin Saksan jalkapallomaajoukkue kultavuosinaan!

Onko tämä Pelicansin vuosi ensimmäistä kertaa seurahistoriassa? Ainakin tähän asti se on ollut juuri sitä, sillä joukkue on pipariksi menneen alkukautensa jälkeen ollut vakuuttavin suorittaja koko sarjassa. Pussileukojen suurin vahvuus on, että se pystyy ryskäämään neljällä sylinterillä ja ajamaan vastustajien yli katujyrällä kuin Saksan jalkapallomaajoukkue kultavuosinaan. Tappara on tänä vuonna todella erilainen kuin aiemmin eli sillä on myös selviä heikkouksia.

*Jopa satkun edestä helppoa! Lunasta jopa viisi 20€ ilmaisvetoa – ohjeet vihjeen lopussa.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Pelicans on tasainen ja vahva kiekonhallintajoukkue, joka pystyy omalla pelitavallaan riisumaan vastustajan kuin vastustajan aseista. Joukkueessa on yksilötaitoa, mutta kukaan ei nouse joukkueen yläpuolelle. Kärpistä kesken kauden maalille saatu 20-vuotias superlupaus Niklas Kokko on osoittautumassa lahtelaisittain melkoiseksi lottovoitoksi. Toki virkaveli Christian Heljangon taso on yleisesti tiedossa, mutta Kokko on erittäin tasapäinen haastaja maalivahtien kamppailussa.

Lahden Pelicans

@lahdenpelicans
SAVE THE DATES! 🗓

Matka kohti Kanada-maljaa jatkuu, vastassa viime keväältä tuttu vastus Tappara.

#PelicansFI #Liiga

Ennen pudotuspelien alkua pienenä kysymysmerkkinä Tommi Niemelän miehistön osalta nähtiin erikoistilannepelaaminen, joka on kuitenkin pystynyt lunastamaan tärkeissä paikoissa. Ryan Lasch, 37 oli Kärppiä vastaan välierissä kerrassaan ilmiömäinen, eikä tekemisestä millään uskoisi herran olevan jo pitkällä uransa ehtoopuolella. Yksi Tapparan suurimmista haasteista on saada yhdysvaltalaisikämies irti kiekosta, koska Laschin ketju on se koostumus, jolla Pelicans kiekonhallinnallisen ja rytmisen dominanssinsa käynnistää.

Finaalisarjasta voi odottaa vähämaalista taistelua, jossa Tapparan huippuyksilöt yrittävät henkilökohtaisella taidollaan pysäyttää Pelicans-konetta. Ennalta-ajatellen etu Pelicansin hyväksi on jopa yllättävän vahva, mistä vedonlyöntimarkkina on hieman toista mieltä. Kun katsotaan kevätkauden tilastoja, on Pelicans pystynyt nostamaan tasoaan enemmän. Uhmapelaajat odottaa lahtelaisten historian ensimmäistä mestaruutta ja vähämaalista sarjaa. Avausottelun pelivalinnaksi valikoidaan lopullinen vierasvoitto.

Ilmaisvetotakuu! Viisi ensimmäistä 20€ betsiä, viisi 20€ ilmaisvetoa

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta. Aina kun lyöt betsin 20€ panoksella saat yhtä suuren ilmaisvedon ja voit toistaa tämän viidesti. Maksimoi XL-voittosi ja lunasta huippudiili alla olevilla ohjeilla!

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Voittaja (sis. jatkoaika) – Pelicans” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72 tunnin kuluessa pelitilillesi!
5. Betsaa vielä neljästi 20€ laakilla ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.