ke 24.04. klo 18:30

Tappara - Pelicans

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Toinen toistaan tuhnumpia yksilöitä ja koostumuksia! Onko Pelicansin aneemisuus Tapparan hyvyyttä?

Tappara on niistänyt Pelicansin jo kahdessa ottelussa Liiga-finaaleissa, eivätkä lahtelaiset meinaa löytää riittäviä lääkkeitä hyökkäyspäässä. Heikompia joukkueita vastaan pudotuspeleissä erittäin vahvasti toiminut keihäänkärki on hyytynyt liikaa ja taustalta ei tukea tunnu löytyvän. Onko keskiviikon koitos lahtelaisille jo lopun alkua?

*Jopa satkun edestä helppoa! Lunasta jopa viisi 20€ ilmaisvetoa – ohjeet vihjeen lopussa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Pelicans oli kotiottelussaan jopa avauskamppailua heikompi. Tappara puolustaa todella laadukkaasti ja se on saanut Ryan Laschin ja kumppanit kuriin. Rikard Grönborgin miehistö saa onnistumisia laajalla rintamalla, mutta Pelicansilla on terävimmän kärjen jälkeen ollut finaaleissa tarjolla vain toinen toistaan tuhnumpia yksilöitä ja koostumuksia – tämä toki on myös Tapparan hyvyyttä.

Liiga

@smliiga
”Kiva nähdä, että nämäkin jalat toimii nuoruusvuosien tapaan.”
— Joni Tuulola, @Tapparaofficial

#Liiga #Tappara

Jos kirves heilahtaa voitokkaasti jo kolmatta kertaa keskiviikkona, on Pelicans kanveesissa. Ero Grönborgin miehistön eduksi on toistaiseksi ollut kaukalossa todella selvä ja Pelicansin toivo lepää pitkälti maalivahti Niklas Kokon huikeassa onnistumisessa sekä selvässä parannuksessa puolustussuuntaan. Maalinteko on ollut Pelicansille niin karvasta kalkkia, että jopa kolmen maalin tekeminen isäntien verkkoon vaikuttaa ylitsepääsemättömältä.

Ilmoittautuuko Pelicans vielä mukaan finaalisarjaan? Tapparan voitto myös kolmannessa finaalissa sammuttaisi jo valtaosan valoista. Tommi Niemelän miehistö pyrkinee tiivistämään tekemistä omassa päässään ja Tappara on niin ikään lähestynyt ottelusarjaa vahvasti alakerta edellä. Ylimääräisiä riskejä molemmissa leireissä vältetään etenkin kiekollisena viimeiseen asti. Uhmapelaajat ennakoi, että keskiviikon ottelusta muodostuu toistaiseksi vähämaalisin koko finaalisarjassa ja lapulle isketään alle 3,5 maalia -kohde (varsinainen peliaika).

Ilmaisvetotakuu! Viisi ensimmäistä 20€ betsiä, viisi 20€ ilmaisvetoa

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Aina kun lyöt betsin 20€ panoksella saat yhtä suuren ilmaisvedon ja voit toistaa tämän viidesti. Maksimoi XL-voittosi ja lunasta huippudiili alla olevilla ohjeilla!

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Yhteensä – alle 3,5 maalia” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Betsaa vielä neljästi 20€ laakilla ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.