su 28.04. klo 17:00

Tappara - Pelicans

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nosteleeko Tappara kannua Nokia Arenalla? Viimeistään nyt pussileukojen siivet ovat katkenneet!

Tappara otti perjantaina sensaatiomaisella tavalla vierasvoiton Lahdessa ja joukkue on enää voiton päässä Suomen mestaruudesta. Pelicans on ollut enemmän tai vähemmän vastaantulijana jokaisessa ottelussa, vaikka ottelut ovat tulostaululla säilyneet melko tasaisina. Löytääkö isäntä keinot ratkaisevaan kiinnitykseen jo sunnuntaina Nokia Arenassa?

*Jopa satkun edestä helppoa! Lunasta jopa viisi 20€ ilmaisvetoa – ohjeet vihjeen lopussa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Pöydän piti olla Pelicansille katettu Lahdessa, kun se pääsi edellisessä Liiga-finaalissa jo 2–0-johtoon, mutta varjojen mailla aiemmissa matseissa vaellellut Anton Levtchi oli toista mieltä. Tapparan parhaana pistemiehenä runkosarjassa liekehtinyt taitohyökkääjä latoi taululle hattutempun kolmannessa erässä ja yhtäkkiä Rikard Grönborgin miehistö oli 3–2-johdossa. Lopulta ottelu meni Aleks Haatasen ilman maalivahtia iskemän osuman myötä jatkoille, mutta Nick Baptisten nopea jatkoaikaosuma katkaisi pussileukojen siivet.

Liiga

@smliiga
🚨 @Tapparaofficial:in Anton Levtchi iski eilen Liiga-finaalien historian nopeimman hattutempun! 🎩

Levtchi tarvitsi kolmeen maaliinsa aikaa vain 11 minuuttia ja 23 sekuntia. Hatullinen oli Levtchille jo playoffs-kevään toinen. 🔥

➡️ Lue lisää: liiga.fi/fi/uutiset/175…

#Liiga

Jo Lahden ottelussa oli ilmassa vahvasti ratkaisun makua. Draamankaari oli sellainen, että jokainen saattoi kuulla lahtelaisten selkärangan murenevan jopa kahdesti – ensin Levtchin hattutempun synnyttyä ja myöhemmin jatkoerässä. Tappara on päässyt vyöryttämään niin paljon huipputilanteita Niklas Kokon maalille, että eivät lahtelaiset tätä sarjaa voittaisi, vaikka maalia vartioisi huippuvuosiensa Dominik Hašek. Toisaalta myös Pelicansille maalinteko on vähintään yhtä vaikeaa, sillä Kokon virkaveli Christian Heljanko pelaa kirvesrintojen maalilla unelmakevättä. Pelicans ei tosin ole päässyt testaamaan Heljankoa läheskään siinä määrin kuin Tappara on Kokkoa koetellut.

Tappara on kokonaisvaltaisempi ja vahvempi – jos joukkue löytää tehokkuutensa, se on mahdoton pysäytettävä. Tommi Niemelän ryhmän eväät on syöty ja isäntä uusii mestaruutensa väistämättä – todennäköisesti jo sunnuntaina Tampereella. Pelivalinnaksi lyödään kotivoittoa (1X2).

Ilmaisvetotakuu! Viisi ensimmäistä 20€ betsiä, viisi 20€ ilmaisvetoa

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Aina kun lyöt betsin 20€ panoksella saat yhtä suuren ilmaisvedon ja voit toistaa tämän viidesti. Maksimoi XL-voittosi ja lunasta huippudiili alla olevilla ohjeilla!

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1X2 – Tappara” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Betsaa vielä neljästi 20€ laakilla ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.