Liiga ti 14.02. klo 18:30

Tappara - SaiPa

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Uhmapelaajat hyppää sarjajumbon kyytiin rautaista Tapparaa vastaan, mutta miksi? Ota selvää!

Tiistaina kaukaloon luistelee yksi Liigan yksipuolisimmista parivaljakoista, kun sarjassa kolmantena oleva, tähtipelaajia vilisevä Tappara saa vastaansa enemmänkin Mestikseen kuuluvan SaiPan. Kuten kertoimistakin näkee, on Tappara valovuoden vieraita edellä niin materiaalin, kuin myös pelillisten otteiden osalta. Kaikesta huolimatta Uhmapelaajat iskee vastapalloon ja peli-ideaa lähdetään hakemaan vieraiden kautta.

Tapparalla on ollut viime aikoina tuloksellisesti normaalia vaikeampaa. Viimeisistä 10 ottelusta se on voittanut vain neljä ja nyt alla on kaksi jatkoaikatappiota KooKoota ja JYPiä vastaan. Tapparan puolustukseksi toki on sanottava, että se joutui viime viikolla pelaamaan neljä ottelua ja pelkästään jo sen lisäksi, että pelaajia oli sairastuvalla ja pahimmillaan maalivahti jouduttiin lainaamaan Mestiksestä, oli pari tärkeää palasta myös maajoukkueen mukana. Nyt pelaajatilanne pitäisi olla jo selvästi edellisen viikon alkua parempi.

RULLA KUUMAKSI! 200 KĂ„TEISKIERROSTA ILMAN KIERRĂ„TYSTĂ„

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TĂ„STĂ„

Tappara Tampere

@Tapparaofficial
Konsta Kapasen ja Cody Porterin tämän viikon lainasopimukset päättyivät ja pelaajat palaavat omiin joukkueisiinsa.

Kiitos Konsta ja Cody hienoista hetkistä Tappara-paidassa ja onnea matkaan loppukaudelle!

#Tappara #Liiga

SaiPan onneksi runkosarjan päätös lähestyy ottelu ottelulta. Kausi on ollut monella tapaa iso katastrofi ja nyt joukkue enää vain pelailee matsit alta pois ja toivon mukaan saa hieman uusia kokemuksia nuoremmille pelaajille. Tällä hetkellä vierailla on surullisen pitkä 12 ottelun tappioputki alla. Mukaan mahtuu useampikin tuloksellisesti tasainen tappio, mutta tällä hetkellä SaiPan paukut ei tahdo riittää kääntämään pieniä marginaaleja itselleen.

Tasoero on valtava ja sen varmasti kaikki ymmärtää. Tappara on kuitenkin ollut viime aikoina melkoisessa myllerryksessä ja vaikka tappioita on taas alla, on tässä tietyllä tapaa taas ohipelin ainekset. Isännät nimittäin kohtaa torstaina sarjakärki Lukon ja lauantaina on luvassa CHL-finaali, eli tämä matsi varmasti vaan halutaan alta pois mahdollisimman pienellä vaivalla. Siispä SaiPalle tarjottu +3,0 maalin tasoitus kelpaa kokeiluun – vielä kolmen maalin tappiolla saadaan panos takaisin. Panoksen kanssa ei kuitenkaan keulita, sillä romahduspotentiaali SaiPalla on valtava.

Tappara Tampere

@Tapparaofficial
Kaupungin isoin kisakatsomo! 🏒

Tappara pelaa yhden seurahistorian merkityksellisimmistä otteluista lauantaina.

CHL-finaalin virallinen kisakatsomo ja jatkot järjestetään uudistuneella Tavara-asemalla 🍻

Katso lisätiedot ⤵️
tappara.fi/fi-fi/article/…

#Tappara #ChampionsGoBeyond