la 09.09. klo 17:00

Tappara - Skellefteå

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tukkoista on! Löytääkö Richard Grönborgin Tappara reikiä vahvasta Skellefteå-puolustuksesta?

Tapparan vieraaksi lauantai-illan CHL-väännössä saapuu kivikova ruotsalaisjoukkue Skellefteå, joka taistelee todennäköisesti SHL:ssä tiukasti mestaruudesta myös alkavalla sesongilla. Isäntien joukkue on käytännössä kokonaan uusi ja toistaiseksi sarjakauteen valmistavat kamppailut ovat jättäneet hieman toivomisen varaa. Kuten saattoi myös odottaa, parasta ei läheskään kirvespaidoilta ole vielä nähty ja laatua on puuttunut etenkin hyökkäyspelaamisesta. Sama tosin pätee osaltaan vierailijaan.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa 25€ ilmaisveto.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Tappara teki viime viikolla heikkoa Aalborgia vastaan ainoastaan yhden maalin varsinaisella peliajalla ja sama toistui torstaina Nokia Arenalla, kun vastassa oli Adler Mannheim. Välissä joukkue toki runnoi Belfastin maalein 6–0, mutta voitolle pohjoisirlantilaisjoukkueesta ei voi kovin paljoa arvoa antaa. Toki vielä vähemmän arvoa voi antaan Skellefteån torstain suoritukselle, sillä joukkue hävisi kotonaan ranskalaiselle Rouen Dragonsille maalein 0–1, kun maalinteko sakkasi pahemman kerran. Paikkoja kyllä tuli, mutta ruotsalainen tähtisikermä hakkasi jatkuvasti päätään seinään.

Tappara Tampere

@Tapparaofficial
Tiukka keskittyminen ja kiekko kiinni 👀

Christian Heljanko johtaa koko CHL:n maalivahtitilastoa kolmen pelatun ottelun jälkeen. Tapparan muuri on torjunut kolmesta pelistä kolme voittoa, torjuntaprosentilla 97,59 🧱

#Tappara #ChampionsGoBeyond

Maalinteko tuskin kummankaan joukkueen näkökulmasta seuraavassa ottelussa helpottuu, kun vastassa on kansainvälisellä tasolla meritoituneet miehistöt. Vieraiden kokoonpanossa on runsaasti EHT:lta tuttuja Tre Kronor -pelaajia ja myös Tapparalla on kasassa melkoinen tähtimiehistö, vaikka lähtijöitäkin viime kauden jälkeen riitti. Toistaiseksi Richard Grönborgin miehistö on onnistunut voittamaan, mutta seuraava haaste on suurempi kuin aiemmat.

Betsimielessä otteluun on helppoa lähteä tunkemaan maltillisella panostuksella alle 4,5 maalia -kohdetta kupongille. On ollut jopa hieman yllättävää, kuinka suomalaisella ja tutulla pelikirjalla Tappara on CHL-kauteen lähtenyt – ainakin Grönborgin aiemmat joukkueet ja pelitapa huomioiden. Kenties entinen Tre Kronor -käskijä on tullut tulokseen, että suomalainen voittaa aina – etenkin, jos puhutaan kotimaisesta tavasta pelata lätkää. Oli miten oli underia tintataan tiketille lauantaina.

Nappaa 25€ ilmaisveto!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voi hyödyntää esimerkiksi tämän viikonlopun CHL-matseissa!

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.