la 02.12. klo 17:00

Tappara - Sport

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tapparan pisteputki päättyi – pystyykö Sport nappaamaan kolmannen peräkkäisen voiton?

Tampereella on luvassa lauantaina sarjan kakkossijaa pitävän Tapparan ja kymmenen parhaan joukkoon pyrkivän Sportin välinen kohtaaminen. Molemmilla joukkueilla on perjantailta ottelu alla – Sport nappasi kolmannen erän osumilla SaiPasta voiton lukemin 3-1 ja Tappara puolestaan jäi Kuopion reissulla täysin pisteittä.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa jopa 50€ ilmaisveto!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Perjantaina tuli päätökseen Tapparan kahdeksan ottelun mittainen pisteputki, jonka aikana ainoastaan paikallisottelussa Ilvestä vastaan jäi lyhyempi tikku käteen. KalPa nappasi kotikaukalossa ansaitun voiton lukemin 5-1 päästyään kuskin paikalle jo heti alkumetreillä. Kuopiossa maalilla nähtiin Christian Heljanko, joten nyt lienee Eetu Randelinin vuoro. Randelin on hoitanut kakkosvahdin roolin loistavasti, joten mistään suuresta heikennyksestä ei puhuta hänen ollessa tolppien välissä.

Tappara Tampere

@Tapparaofficial
Lopputulos tänään.

Tuloksen tarjoaa: Leckle.fi #PositiivistaJuridiikkaa

#Tappara #Liiga

Marraskuun tuloksista ei jäänyt Sportin kohdalla paljoa kerrottavaa, sillä yhdeksästä ottelusta se voitti vain kaksi. Perjantain voitto SaiPaa vastaan tuli hyvään saumaan, vaikka SaiPaa ei toki tällä hetkellä voi minkäänlaisena mittarina pitää. Jens Lööke ja Simon Hjalmarsson käänsivät lopulta voiton Sportille SaiPan jäähyilyn myötä. Erikoistilanteet on olleet Sportin vahvuus tällä kaudella, sillä heikosta sijoituksesta huolimatta vieraiden yli- ja alivoima on parhaan kolmanneksen tuntumassa. Tuore hankinta Sebastian Wännström ei vielä pisteille päässyt.

Vaasan Sport

@VaasanSport
"Kotiyleisö oli hyvin joukkueen takana tänään ja auttoi kestämään henkisen paineen"
Lue otteluraportti ja katso valmentajahaastattelu:
vaasansport.fi/raportti_1_12_…

#VaasanSport #Liiga #Vaasa #Vasa #kotkasydän

Tapparan suuri suosikin asema on itsestään selvä, mutta kerroinasetelma on tällä hetkellä Uhmapelaajien makuun hieman liikaa Tapparan eduksi. Lauantai-illan jännäriksi poimitaan ComeOnin tarjoama 4,81 kerroin tasapelille. Kaksikon edellinen kohtaaminen noin viikon takaa oli pienten marginaalien vääntö ja Sport roikkui pitkään kiinni tuloksessa, mutta viimeisen kympin ylivoimaosuma ja kaksi maalia tyhjiin käänsi voiton Tapparalle.

Lunasta jopa 50€ ilmaisveto ilman kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Peessaa Uhmapelaajien vihjettä 10-50€ panoksella ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto:

1. Siirry TĂ„STĂ„ ComeOnille
2. Avaa pelitili ja talleta 10-50€
3. Pelaa 10-50€ panoksella Uhmapelaajien vihjaamaa Tappara-Sport – Tasapeli kertoimella 4,81.
4. Kun veto on ratkennut saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.