Liiga pe 03.02. klo 18:30

Tappara - Sport

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Tapparan jalka taas kaasulla! Onko Heljangolle tiedossa kauden kolmas nollapeli?

Tappara oli viikon avausottelussaan erittäin vakuuttava, kun se kaatoi KalPan 4–1-numeroin niin ikään kotiluolassaan. Perjantaina vastaan luistelee hiljattain rankasti hyytynyt Sport, joka tosin juhli edellisessä keskinäisessä kamppailussa täyttä pistepottia kotonaan iskettyään peräti kolmesti ylivoimalla. Kirvesrintojen leirissä pelaajatilanne on tällä hetkellä erinomainen ja samaa voi sanoa vierailijasta.

Edelleen viimeisiä pudotuspelipaikkoja tiukasti jahtaava Sport on hieman hyytynyt alkuvuoden parhaasta iskustaan. Viidessä edellisessä ottelussaan Risto Dufvan suojateille on kertynyt pisteitä ainoastaan kuusi ja kahdesti joukkue on jäänyt kokonaan nollille. Tapparaa vastaan maalinteko ei ainakaan helpotu – tasainen isäntä noudatti tiistaisessa KalPa-voitossa pelisuunnitelmaa erinomaisesti ja palasi parin tappion jälkeen raiteilleen.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Ylemmän keskikastin joukkueisiin verrattuna heikomman Sportin kärkikalusto on kapeahko, mikä helpottaa Tapparan tehtävää. Ylivoimaisesti vaarallisin vaasalaislenkki on joukkueen ykköskentällinen, jota johtaa Axel Holmström. Jos Tappara saa Dufvan miehistön kärkivitjan kuriin, on voitto käytänössä plakkarissa.

Tappara Tampere

@Tapparaofficial
Anton Levtchi palaa kotiin! 🎩

Lue uutinen: Tappara.fi

#Tappara #Tampere #Liiga

Edellisessä keskinäisessä kohtaamisessa Sport nappasi Vaasassa yllätysvoiton 3–2-numeroin eikä temppu hevillä ole toistettavissa. Tasakentällisin joukkue ei onnistunut maalinteossa kertaakaan, mutta tehokkaat ruotsalaiset kurittivat tamperelaiskatrasta erikoistilanteissa. Kyseinen ottelu yksittäisenä nostona vääristää kokonaiskuvaa voimasuhteista roimasti – Tappara on erikoistilanteissa selvästi Sportia parempi.

Tappara nappaa kotonaan revanssin tyylillä ja kotkapaidoille jää luu kouraan. Vierailija ei montaa maalia tee ja erittäin vakuuttavasti viikon aloittaneen Christian Heljangon kauden kolmas nollapeli on lähellä. Pelivalinnaksi napataan kotivoitto vähintään kahdella osumalla (Tappara -1,5).