to 28.03. klo 18:30

Tappara - TPS

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nähdäänkö vihdoin ensimmäinen vierasvoitto? TPS on hyvin mukana, mutta vaikein osuus on yhä edessä!

Torstaina katseet käännetään jälleen Tampereelle, kun luvassa on Tapparan ja TPS:n välisen ottelusarjan viides kohtaaminen. Sarja on tasan 2-2 ja TPS on jo nyt ylittänyt odotuksia, sillä ei olisi ollut mikään jättiyllätys mikäli runkosarjan voittaja olisi marssinut jatkoon selvin lukemin. Edelleen Tappara voi olla varsin luottavaisin mielin, sillä sille kuuluu kotietu, jonka merkitys on noussut suureen asemaan tämän kaksikon välillä.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja ota depobonari sekä ilmaisveto talteen!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Tiistaina pelattiin taas Turussa ja edeltävän voiton jälkeen Tappara sai jälleen hyvän alun, kun Anton Levtchi siirsi vieraat johtoon hyvissä ajoin ylivoimalla. Tällä kerralla TPS onnistui kuitenkin tukkimaan hanat nopeasti eikä Tappara päässyt karkumatkalle kuten edellisessä Tampereen kohtaamisessa. Varsinaisella peliajalla nähtiin enää vain yksi osuma, kun Markus Nurmen pudotuspelien kolmas maali toi TPS:n tasoihin. Ratkaisu saatiin lopulta jatkoerässä, kun Terry Broadhurst kirjautti itselleen voittomaalin.

Liiga

@smliiga
🚨 Dirlandaa! Casimir Jürgens ohjaa @HCTPS:n ottelusarjassa tasoihin jatkoerässä. 🎻

đź“ş @MTVUrheilu | #Liiga #HCTPS

TPS:n osalta tyly fakta on se, että sen pitäisi pystyä voittamaan myös vieraissa ja toistaiseksi Tappara on vienyt kotiottelut melko selvällä marginaalilla. Toki ensimmäinen Tampereen matsi oli TPS:ltä tulosta vahvempi, mutta jälkimmäisessä Tappara pääsi keskittymään puolustamiseen iskettyään kolme maalia taululle jo ensimmäisessä erässä. Loistava startti olisi TPS:lle erittäin tärkeä, sillä jokaisessa neljässä ottelussa Tappara on vastannut avausmaalista.

Uhmapelaajat jatkaa yhä TPS:n puolella ja lapulle haetaan sarjan ensimmäistä vierasryöstöä lopullisen voiton muodossa. Tappara on toki vienyt aikaisemmat kotiottelut tulosten valossa selvällä erolla, mutta varsinkin ensimmäisessä kohtaamisessa TPS:llä oli paikat saada enemmän aikaiseksi eikä Tappara ole missään nimessä saanut vielä parasta tasoa irti erittäin kovasta materiaalistaan.

Eksklusiivinen ilmaisveto ja pelikassan tuplaus!

Novibet on uusi tuttu joka tarjoilee Uhmapelaajille eksklusiivista bonusta heti kärkeen. Varsin kelvollisella kierrätysvaatimuksella varustettu depobonari saa kaverikseen 20€ ilmaisvedon meidän kauttamme!

Toimi näin:

1. Siirry Novibetille TĂ„STĂ„!
2. Avaa pelitili ja talleta 20-100€, saat 40-200€ pelirahaa + 20€ ilmaisvedon
3. Lyö veto Lopullinen voittaja – TPS haluamallasi panoksella
4. Bonuksella on 5x kierrätysvaatimus min. 1.50 kertoimella

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.