to 08.04. klo 18:30

Tappara - TPS

Nappaa helpot hillot! TPS:n dominointi edellisissä keskinäisissä on unohdettu kertoimissa

Tappara voitti viime viikon tiistaina Kärpät ja on sen jälkeen ottanut tärkeät pisteet kahdessa ottelussa. TPS puolestaan on hiljattain ollut heikommassa vireessä, vaikka edellisessä keskinäisessä Tapparaa vastaan se kairasikin maaliskuun lopulla voiton. Alakertaansa tiivistettyä saaneen isännän puolustus joutunee nyt ensimmäistä kertaa todelliseen testiin.

TPS kaatoi Tapparan toissaviikolla, eivätkä joukkueet ole sen jälkeen pelillisesti ainakaan merkittävissä määrin heikentyneet. Turkulaiset voittivat myös maaliskuun puolivälissä Tapparan, sillä kertaa Hakametsässä. Edellisten keskinäisten asetelmat eivät kerroinasettelussa tunnu enää paljoa painavan, sillä 1X2-markkinassa vieraille tarjoillaan yli kolmosen täkyä. Vaikka TPS on kolmen ottelun tappioputkessa, ei sen pelaaminen ole kaikilta osin ollut missään nimessä huonoa.

UHMAETU: 5 x 10€ ILMAISVETO

Avaa pelitili Betssonille – saat euron betsillä viisi 10€ ilmaisvetoa!

OTA ILMAISVEDOT

Kahdessa edellisessä kamppailussaan TPS on hävinnyt paremmalleen, kun Lukko kukisti sen sekä viime lauantaina että tiistaina. Tappara puolestaan on esiintynyt melko hyvin viime tiistaina nappaamansa Kärpät-voiton jälkeen ja ainakin vastustajien maalipaikat ovat vähentyneet – toisaalta vastassa on ollut selvästi heikompia ryhmiä HPK:n ja SaiPan muodossa, joten TPS ottelu on sille ensimmäinen todellinen testi hetkeen.

Vieraiden kerroin haisee turhan suurelle, eikä vähiten siksi, että se molemmissa dominoi keskinäisissä kamppailuissa – vieläpä hiljattain. Pelivalinnaksi nostetaan TPS:n lopullinen voitto. Raimo Helmisen suojateille on takuulla tärkeää päästä takaisin voittokantaan ennen pudotuspelien alkua, eikä Tapparalle ole luvassa helppoja pisteitä.