Liiga la 14.01. klo 18:30

Tappara - TPS

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ryypätty TPS raihnaisena Nokia Arenalle! Hyödyntääkö kolme päivää huilinut Tappara etunsa?

Tappara saa ison edun lauantaille, vaikka ottelu alkaa poikkeuksellisesti vasta kello 18:30, kuten arkena. TPS pelasi eilen jatkoajalle venyneessä ottelussa HIFK:ta vastaan, minkä jälkeen se matkusti Turusta suoraan Tampereelle. Kirvesrinnat pelasi edellisen kerran keskiviikkona ja viikko on sujunut sataprosenttisesti Tampereella ilman ensimmäistäkään reissupeliä.

Sen lisäksi, että Tappara on saanut mukavasti huilia ennen lauantain kotikoitostaan TPS:ää vastaan, joukkueen suoritukset tällä viikolla ovat vakuuttaneet. Christian Heljanko torjui nollapelin vakuuttavassa 2–0-voitossa EV Zugia vastaan tiistain CHL-ottelussa ja keskiviikkona oli Vilho Heikkisen vuoro pitää Pelicans nollilla Liigan merkeissä.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Tällä hetkellä Tapparan pelaajatilanne on hyvä ja viikon aiemmissa otteluissa ainoastaan Jonathan Davidsson oli sivussa kokoonpanosta pitkään sairastuvalla olleen Waltteri Merelän lisäksi. Edellä mainittu vanhempi ruotsalaisveljeksistä on saanut sentterin Marcus Davidssonin tavoin lentävän lähdön Liigassa, kun kaksikko on summannut jo viisi tehopistettä mieheen. Nähtäväksi jää, onko laituri-Davidsson pelikunnossa jo TPS:ää vastaan.

Tappara Tampere

@Tapparaofficial
Lauantain Tappara–TPS otteluun myyty 9000 lippua🔥 Huikea ilta luvassa🙌

🎟️ Liput: Tappara.fi/liput

#Tappara #Liiga

Vierailija pääsi aiemmin kuluvalla viikolla isosti otsikoihin, kun viiden avainpelaajan muodostama ryyppyremmi ”kärähti” kosteasta illanvietosta ja joutui sanktiona sivuun keskiviikon kamppailusta Jukureita vastaan. Eilisessä HIFK-ottelussa raikulipojat olivat jo kehissä ja TPS sinetöi viikon toisen voittonsa Aarne Intosen iskemällä 3–2-osumalla, kun jatkoaikaa oli pelattuna reilut parikymmentä sekuntia. Voitoista huolimatta vuoden alku on ollut turkulaisille haasteellinen ja omissa on kolissut luvattoman helposti.

Tapparaa vastaan maalinteko on vaikeampaa muihin joukkueisiin verrattuna, joten oman pään pelaaminen on vieraiden kannalta erityisen tärkeässä roolissa. TPS on kiitänyt suoraan edellisestä taistelustaan Nokia Arenalle, jonka nälkäinen isäntä odottelee useamman päivän mukavasti kotonaan levänneenä. Valitettavan yksipuolinen näytös lienee luvassa – betsivalinnaksi poimitaan kotivoitto vähintään kahdella maalilla (Tappara -1,5). Hämmentävän kovan kertoimen voit hyödyntää William Hillillä – avaa tili ja nappaa samalla ainutlaatuinen tervetuliaisdiili!