Liiga ke 20.04. klo 18:30

Tappara - TPS

Nyt lyödään vetoa ja isolla rahalla! Tappara ja TPS eivät finaalien avausmatsissa ilotulitusta tarjoile

Katso artikkelin lopusta miten voit lunastaa jopa 100 € kierrätysvapaan ilmaisvedon!

Tappara on osoittautunut jälleen kerran kovaksi luuksi tämän kevään pudotuspeleissä. Lukon ja KooKoon kesälomalle lähettäneet kirvespaidat ovat kuitenkin ylivoimaisesti kovimman haasteensa edessä finaaleissa. TPS on keitetty jo tähän mennessä kovemmissa matseissa, kun se kohtasi varsin laadukkaat HIFK:n ja Ilveksen, mutta selviytyi hienosti jatkoon. Pelillisesti joukkueet ovat todella tasaiset, vaikka Tapparan materiaali on ehkä hivenen tasokkaampi.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Liigan ensimmäisessä finaalissa keskiviikkona haetaan ottelusarjalle suuntaa. Runkosarjassa joukkueet kohtasivat neljästi ja TPS onnistui voittamaan yhdesti – voitto tuli nimenomaan Tampereella. Runkosarjan ottelut olivat todella tasaisia, eikä niissäkään maaleilla mässäilty. Tila ja aika ovat nyt entistä tiukemmassa ja tässä on kova aihio todella vähämaaliseen kiekkosarjaan.

Andrei Karejev on huhkinut joukkueensa maalilla erinomaisesti pudotuspeleissä ja ollut kiistatta yksi kevään vahvimmista torjujista. Kirvesrintojen maalilla Christian Heljanko on niin ikään ollut mies paikallaan. Molempien joukkueiden vahvuudet – ja samalla syy finaalipaikkaan – löytyvät alakerrasta. Kumpikin joukkue on kyennyt sangen kurinalaiseen ja suhteellisen jäähyttömään pelaamiseen läpi kevään. Tappara on ollut erikoistilanteissa selvästi vahvempi läpi pudotuspelien ja se on suurin erottava tekijä näiden ryhmien välillä.

Vahvana visiona avausmatsiin kumautetaan underit tulille maksimipanostuksella. Mikään ei viittaa ilotulitukseen, kun nämä ryhmät iskevät ensimmäistä kertaa vastaan. Ratkaisuja saatetaan nähdä erikoistilanteissa, mutta ainakaan tasakentällisin maaleilla ei päästä mässäilemään. Pelivalinnaksi otetaan siis, että varsinaisella peliajalla syntyy korkeintaan neljä maalia.

Näin lunastat jopa 100 € kierrätysvapaan ilmaisvedon underin avulla:

  1. Siirry tästä Mr Greenille.
  2. Rekisteröidy, tee talletus ja iske talletussummasi kokoinen veto under 4,5:lle
  3. Kun veto ratkeaa, ilmaisveto löytyy pelitililtäsi!
10 euroa pelirahaa