Liiga to 28.04. klo 18:30

Tappara - TPS

Nosteleeko Tappara kannua torstaina? Nämä tilastot osoittavat käsittämätöntä etua isännän hyväksi!

Artikkelin lopusta löydät ohjeet jopa 100 € kierrätysvapaan ilmaisvedon lunastamiseen!

TPS sai ottelusarjan avausvoittonsa tiistaina kaventaen tilanteeksi 3–1. Uhmapelaajat jatkoi vakuuttavaa voittokulkuaan Liiga-finaaleissa. Finaalisarja on ollut todella vähämaalinen ja neljässä ottelussa on nähty ainoastaan seitsemän täysosumaa tasakentällisin. Erikoistilanteissa Tappara on ollut vaarallisempi läpi pudotuspelien ja niiden turvin se on ratkonut jo pari finaalikamppailuakin itselleen. Turkulaisjoukkue on pystynyt pelaamaan parissa edellisessä kamppailussa jäähyttömästi, mutta muuttuuko tilanne viidennessä kamppailussa?

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Koko pudotuspelien tilastoja katsottaessa TPS on edelleen eniten jäähyjä ottanut joukkue. Tämä ei ole niinkään yllättävää, sillä ryhmä on toki myös eniten otteluja pelannut ryhmä. Jussi Ahokkaan miehistö on myös kaikista tämän kauden pudotuspelijoukkueista surkeimmin vajaalla suorittanut ryhmä, mikä on puolestaan erikoinen tilastofakta. Joukkueen alivoimaprosentti on ainoastaan 75,00%. Kirvesrinnat puolestaan on pelannut huomattavasti vakuuttavammin kestettyään alivoimaa 90,62% varmuudella.

Kun katsotaan ylivoimapelaamista, Tappara on koko pudotuspelien kärjessä. TPS on saanut pelata lähes puolet enemmän ylivoimaa, mutta se on yli 20% heikompaa. Kirves heiluttaa verkkoa keskimäärin joka kolmannella yrittämällään, kun turkulaisilla tehokkuus jää vaivaiseen lukemaan 11,90%. Tässä sarjassa erikoistilanteet ovat kääntäneet aiemminkin kelkkaa ja niissä on niin totaalinen ero isännän hyväksi, että sitä ei missään tapauksessa sivuuteta.

Tasakentällisin maaleilla tuskin taaskaan mässäillään, mutta TPS ei voi ikuisesti pysyä poissa boksista. Tappara tulee kotonaan katkaisupeliin kahta kovemmin ja vierailija altistuu minuuteille. Nähtäväksi jää, montako yrittämää Jussi Tapolan joukot tarvitsevat, kunnes verkko heiluu. Pelivalinnaksi otetaan kotivoittoa 1×2-markkinassa ja maksimipanostuksella – Tappara nappaa mestaruuden vitoskamppailussa. Eikä yllättäisi lainkaan, jos tämä tapahtuisi erikoistilanteiden kautta.

Näin lunastat jopa 100 € kierrätysvapaan ilmaisvedon Tapparan avulla:

  1. Siirry Mr Greenille TÄSTÄ.
  2. Tee talletus (rekkausta ei tarvita) ja iske talletussummasi kokoinen veto Tapparalle.
  3. Kun veto ratkeaa, ilmaisveto löytyy pelitililtäsi!
10 euroa pelirahaa