CHL ti 10.01. klo 18:30

Tappara - Zug

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Suomalaisen trap-kiekon aatelia kohtaa tähtisikermän! Kiusaako Detroit-legenda Justin Abdelkader Tapparaa?

Tappara pudotti puolivälierissä Röglen, mitä voi pitää kovana suorituksena. Välierissä vastaan tulee kansallisella tasolla jokseenkin alisuorittanut EV Zug. Kotietu on sveitsiläisillä, joten avauskamppailu pelataan tiistaina Nokia Arenassa. Tämä on uudenlainen haaste tamperelaisille – materiaaliltaan näin kovaa joukkuetta ei tule kotoisessa Liigassa ikinä vastaan.

EV Zug ei ole vakuuttanut Sveitsin liigassa, mutta CHL:ssä se pääsi neljän parhaan joukkoon kaatamalla niukasti tšekkiläisen Mountfield HK:n. Tunnetuimpia nimiä vieraiden kokoonpanossa ovat varmasti Sveitsin maajoukkuemaalivahti Leonardo Genoni, entinen NHL-puolustaja Christian Djoos, mittavan uran Detroit Red Wingsissä tehnyt Justin Abdelkader sekä Tšekin maajoukkuemies Jan Kovar.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Kuinka käy sveitsiläisten vauhtikiekolle, kun vastassa on suomalaisen trap-pelaamisen aatelia? Jussi Tapolan miehistö on aloittanut vuotensa Liigassa kolmen ottelun voittoputkessa ja ainakin toistaiseksi esimerkiksi vuoden lopussa esiintyneet maalintekovaikeudet ovat olleet tipotiessään. Syksyllä Karjala-turnauksessa loukkaantunut Waltteri Merelä puuttuu edelleen isäntien kokoonpanosta, mutta Nuorten kisoissa ollut Topi Rönni on käytettäissä ja muilta osin ryhmä on niin ikään ehjänä.

Tappara Tampere

@Tapparaofficial
ISO peli tiistaina 🔥

Viime playoffs-kierroksella otettiin maistuva revanssi hallitsevasta CHL-mestarista Röglestä 🇸🇪

Seuraavana vastassa on tiistaina alkavissa Mestareiden liigan välierissä hallitseva Sveitsin mestari @official_evz 🇨🇭

#Tappara #ChampionsGoBeyond

Vedonlyöntimielessä ottelu on erittäin kiinnostava. Joukkueet ovat pelillisesti aivan kuin eri planeetoilta, mutta kotiottelussaan organisoidumpi Tappara on lyöty selväksi ennakkosuosikiksi kerrointen valossa. Helpolla ei vieraille aukea maalintekotilanteita, mutta mikä on sen puolustuspelaamisen laita? Genoni sai huilivuoron sunnuntaina, joten voisi olettaa, että kansainvälisen tason torjuja on nyytissä tiistaina Tampereella.

Betsivalinnaksi maistuu alle 5 maalia kohde, jolle saadaan hyvä kerroin. Tämä totals-veto koskee varsinaista peliaikaa, mutta jatkoaikaa ei voi edes tulla. CHL:ssä pudotuspelit finaalia lukuun ottamatta ratkaistaan kahden keskinäisen ottelun yhteismaaleilla – jos yhteismaalit ovat toisen kamppailun jälkeen tasan, mennään jatkoille.

Betsaa UP:n kohdetta ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Totals – maalimäärä alle 5,5), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Totals – maalimäärä alle 5,5” 25€ panoksella ja voit voittaa 44€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.