NHL ke 16.03. klo 04:30

San Jose Sharks - Florida Panthers

Tätä Florida Panthers ei mokaa! Aleksander Barkovin kipparoiman miehistön tuloskeli on käsittämätön

Florida Panthers konttasi edellisessä ottelussaan Los Angeles Kingsin vieraana, mutta seuraavassa ottelussaan se tuskin mokaa. San Jose Sharks on kaikilla mittareilla vieraita kehnompi ja ärsytetty pantteri tulee varmasti edellisen matsin tappion jälkeen jäälle hailuolassa. Joukkueen käsittämätön myllytys hyökkäyspäässä ei ota tyyntyäkseen – vertaista ei edelleenkään tahdo löytyä koko sarjassa.

Vierasjoukkueen viiden ottelun voittoputki tuli tiensä päähän edellisessä kamppailussa, mutta on silti pakko todeta, että toinen perättäinen tappio olisi jättimäinen yllätys – etenkin, jos se tulisi San Jose Sharksin kotiluolassa. Isäntien viisikkopelaaminen tai pelinopeus, taidosta puhumattakaan, ei yllä missään tapauksessa edes lähelle vieraiden tasoa.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Vaikka edellisottelussa tulikin takkiin, on Panthers latonut 27 maalia kuuden ottelun otannalla. Voittoputken aikana joukkue tulitti keskimäärin viisi maalia ottelua kohden, joten vastoin kaikkia mahdollisia uskomuksia menon hyytymisestä, ryhmä jatkaa edelleen käsittämättömällä tasolla hyökkäyspäässä. Aleksander Barkov on joukkueen hyökkäyspään ykköshahmo, joten suomalaisittain menoa on varsin hienoa seurailla. Anton Lundell säestää sensaatiomaisella tulokaskaudellaan taustoilla, jotka ovat tällä joukkueella poikkeuksellisen vahvat.

Isännillä on menossa parin voiton suonenveto, muta tätä matsia se ei voita. Pelivalinnaksi otetaan vieraiden täyttä pistepottia vähintään kahden maalin erolla (Florida Panthers -1,5). Joukkue on käsittämättömän laadukas, pystyy lähes jokaisessa ottelussa vahvaan suoritukseen ja rakentanee myös hailauman vieraana paikat vähintään neljään täysosumaan. Tehojensa osalta Sharks on edustanut tällä kaudella lähes täydellistä vastakohtaa vierailijoille. Pelaajatilanteissa ei ole merkittäviä muutoksia, joten vierailija saa myös tällä rintamalla pienen etulyöntiaseman.

10 euroa pelirahaa