Dota 2 ti 12.10. klo 12:00

Team Secret - OG

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Dotan suomalaistähdet vastakkain jännittävässä TI-ottelussa

Torstaian The Internationalissa nähdään mielenkiintoinen ottelusarja Team Secretin ja OG:n välillä. Vastakkain ovat turnauksen ainoat suomalaispelaajat: OG:n Topson ja Secretin MATUMBAMAN. Vahvan lohkovaiheen jälkeen OG lähtee sarjaan ennakkosuosikkina. Pelivalintamme onkin OG:n voitto. Veto siis osuu, jos OG menee jatkoon paras kolmesta -mallilla pelattavasta sarjasta.

OG ja Secret suoriutuivat lohkovaiheesta identtisesti. Kumpikin joukkue keräsi 16 ottelustaan kymmenen voittoa. Kummankin joukkueen taktinen osaaminen oli totutulla tasolla, mutta Secret sortui enemmän pieniin virheisiin, joiden ansiosta se joutui usein takamatkalle heikompiakin joukkueita vastaan. Laning-vaihe tuntui olevan Secretin heikkous pelistä toiseen, mutta onnistuneet team fightit käänsivät aina kelkan heikompia vastustajia vastaan. OG:ta vastaan virheet käyvät kalliimmiksi.

Suomelle MM-kultaa 50.00 jättikerroin! 🔥

Novibet tarjoaa Uhmapelaajille mahdollisuuden pelata Suomen MM-kultaa hurjalla 50.00 jättikertoimella, hyödynnä tarjous välittömästi! 😎

PELAA TÄSTÄ

The Internationalia kutsutaan usein carryjen turnaukseksi, sillä huipputasolla ykkösroolin pelaajilla on menestyksen kannalta valtava merkitys. Lohkovaiheen perusteella OG:lla on tässä iso etu. SumaiL oli tuttuun tapaan loistava. Secretin MATUMBAMAN puolestaan sortui hieman ylimieliseen ja yliaggressiiviseen peliin aina paikoitellen.

Vastakkain on kaksi erittäin kovatasoista joukkuetta. OG on voittanut kaksi edellistä The Internationalia, kun taas Secret on parhaimmillaan sijoittunut neljänneksi. Uskomme huomisessakin kohtaamisessa OG:n olevan isoveli. Joukkueen peli oli alkulohkossa vakuuttavampaa, ja SumaiL vie mielestämme selvästi voiton carry-vertailussa. Näistä syistä iskemme kupongille kakkosen OG:n voitolle.