Dota 2 la 16.10. klo 15:00

Team Secret - PSG.LGD

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Upper Bracketin finaali – kumpi menee finaaliin kamppailemaan ennätyspotista?

The Internationalissa ratkaisun hetket alkavat olla käsillä. Upper Bracketin finaalissa toisensa kohtaavat PSG.LGD ja Team Secret. Ottelusarjan voittaja matkaa koko turnauksen finaaliin, kun taas häviäjä tippuu lower bracketin finaaliin, josta on vielä mahdollisuus raivata tiensä jatkoon. Kumpikin joukkue on suoriutunut sensaatiomaisesti, mutta uskomme Secretin mahdollisuuksiin. Niinpä pelivalintamme on, että Team Secret voittaa ottelusarjan.

PSG.LGD on ollut turnauksen tasaisin suorittaja. Joukkue pelasi lohkovaiheen lähes puhtaalla pelillä ja hävisi 16 ottelusta vain yhden. Pudotuspeleissä joukkue on raivannut tieltään T1:n ja Virtus.Pron. Kumpikaan ei ole aivan turnauksen kärkijoukkueita mutta lähellä. Koko turnauksen aikana PSG.LGD on hävinnyt vain kaksi ottelua. Pudotuspeleissä yhden T1:a vastaan ja lohkovaiheessa yhden, juuri Team Secretiä vastaan.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Secretin peli on parantunut jatkuvasti turnauksen edetessä. Vielä pudotuspelien alkaessa ei ollut ollenkaan selvää, että joukkue tulee pääsemään ensimmäisiltä kierroksilta jatkoon. 2-0 voitot OG:stä ja Invictus Gamingista olivat kuitenkin hurja myrskyvaroitus. Jo vuosien ajan Team Secret on ollut yksi Dotan parhaista joukkueista, mutta vihdoin kaikki asiat klikkaavat. Erityisesti voitto Invictus Gamingista oli näyttävä. Taiteilijasieluinen Secret jyräsi voittoon varsin erikoisilla taktiikoilla. Puppeyn Enchantress sai vastustajan aivan hämilleen, kun heikko support pomppi vastaan etulinjassa ja heidän oli tuhlattava mitättömään heroon paljon resursseja tai etsiä uutta tappelua myöhemmin.

Team Secret on noussut turnauksen edetessä aivan uudelle tasolle. PSG.LGD on ollut puolestaan rautainen suorittaja alusta alkaen. Pidämme ottelusarjaa aivan tasapelinä, mutta kertoimissa Secret on selvä altavastaaja. Hyödynnämme tämän asetelman iskemällä kupongille ykkösen Secretin voitolle.