Dota 2 la 09.10. klo 16:00

Team Secret - Quincy Crew

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Nappaako Secret rutiinivoiton Quincy Crew’stä?

Team Secretin pelit jatkuvat The Internationalissa lauantaina ottelulla Quincy Crewia vastaan. Quincy Crew on uusi nimi tällä tasolla, kun taas Secret on taistellut Dota-maailman huipulla jo vuosikausien ajan ja vieläpä samalla ryhmällä. Secret on ottelussa ylivoimainen ennakkosuosikki, mutta tätä ei voisi kertoimista aivan päätellä. Pelivalintamme on Secretin voitto.

Secret pelasi perjantai-iltana huippujännittävän otteluparin Elephantia vastaan. Matsi päättyi lopulta tasapeliin, kun Secret vei ensimmäisen maratoniksi venyneen ottelun nimiinsä nerokkaalla split pushilla. Jälkimmäinen oli Elephantin selvä voitto, mutta Secret ei pelannut missään nimessä huonosti. Muutama pieni virhe kostautui ja lumipallo lähti pyörimään väärään suuntaan. Kovatasoisessa ottelussa Secret näytti, että taktinen osaaminen ja joukkuepelaaminen on juuri niin kovalla tasolla, kuin joukkueelta on totuttu näkemään.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Quincy Crew on aloittanut turnauksensa odotuksiin nähden pirteästi. Melko nimetön ja tuore joukkue on onnistunut nappaamana kaksi voittoa ensimmäisistä kahdeksasta matsistaan. Erityisen hieno saavutus oli, kun Quincy Crew nappasi voiton kovavireisestä beastcoastista. Osatekijänä oli ehkä lievä ylimielisyys vastustajan osalta. Quincy Crew’n peli on kuitenkin kokonaisuudessaan ollut aivan eri tasolla kuin Secretin ja se näkyy myös sarjataulukossa.

Tähän mennessä tulokset eivät ole olleet niin hyviä Team Secretille kuin miltä peli on näyttänyt. Silti Secret on B-lohkon kolmossijalla. Joukkueen draftit ovat olleet onnistuneita, mutta team fighteissa on vielä parantamisen varaa etenkin ajoitusten suhteen. Silti on vaikeaa nähdä, että Secret jäisi kakkoseksi Quincy Crew’lle millään osa-alueella. Näin ollen iskemme vetokupongille ykkösen Secretin voitolle.