Dota 2 to 07.10. klo 12:00

Team Secret - Team Spirit

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Secretin peli on tökkinyt – kääntyykö kurssi?

The Internationalin ensimmäisenä päivänä nähdään mielenkiintoinen matsi Team Secretin ja Team Spiritin välillä. Secret on turnauksen katsojille tuttu joukkue, jonka isot nimet ovat pysyneet yhdessä jo vuosien ajan. Spirit on puolestaan varsin tuntematon joukkue ja yllättäjä, joka nousi turnaukseen Itä-Euroopan karsinnan kautta. Vaikka Secretillä on ollut viime aikoina isoja vaikeuksia, pidämme joukkuetta selvänä ennakkosuosikkina voittoon. Pelivalintamme onkin Secretin voitto. Joukkueet kohtaavat kaksi kertaa, joten veto osuu, jos Secret voittaa kummankin matsin.

Seretin joukkueessa pelaavat tuttuun tapaan MATUMBAMAN, Nisha, zai, YapZOr ja Puppey. Kaikki heistä ovat kokeneita TI-veteraaneja. Edellisessä turnauksessa joukkue sijoittui neljänneksi ja keräsi reilut 2 miljoonaa dollaria. Viime aikoina joukkue on kuitenkin ollut vaikeuksissa. WePlay Major oli paha mahalasku, kun joukkue hävisi kaikki viisi otteluaan ja jäi koko turnauksen viimeiseksi. Toisaalta joukkue voitti kovatasoisen DreamLeaguen helmikuussa. Turnauksessa mukana olivat muun muassa OG, Alliance ja Team Liquid.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Spirit puolestaan on todella kokematon isoissa peleissä. Olikin melkoinen yllätys, kun joukkue selvitti tiensä voittoon Itä-Euroopan karsinnoista. Ennen sitä joukkueen ainoa iso turnaus oli WePlay Major, jossa Spirit jäi 7. – 8. sijoille. Spiritin joukkue on myös ollut kasassa hyvin vähän aikaa, kun nykyinen rosteri kasattiin pääosin viime vuoden joulukuussa.

Vaikka Secretin viime pelit eivät ole sujuneetkaan hyvin, pidämme joukkuetta selvänä ennakkosuosikkina. Joukkueen pelaajilla on paljon kokemusta ja aiempaa menestystä The Internationalista, kun taas vastassa on hyvin nimetön nippu, jonka CV isojen pelien suhteen on vaatimaton. Joukkueiden välisiä voimasuhteita on vielä vaikea täysin arvioida, joten painotamme arviossa yksilötaitoa, kokemusta ja joukkueen yhteispeliä. Mielestämme Secret on edellä näillä kaikilla mittareilla, joten iskemme kupongille ykkösen MATUMBAMANIN ja kumppaneiden voitolle.