Dota 2 ke 13.10. klo 16:00

Team Spirit - Fnatic

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kumpi menee jatkoon: The Internationalin Hannu Hanhet vai Aku Ankat?

Team Spirit ja Fnatic kohtaavat tänään The Internationalin lower bracket -pudotuspelisarjasta. Voittaja ratkaistaan paras kolmesta -menetelmällä, ja häviäjän turnaus päättyy tähän. Pidämme otteluparia tasaisena, mutta Fnatic näyttäytyy hienoisena ennakkosuosikkina. Kertoimissa Team Spiritiä kuitenkin pidetään selvänä ennakkosuosikkina ymmärrettävistä syistä. Pelivalintamme on Fnaticin voitto.

Team Spirit oli tulessa lohkovaiheen viimeiset päivät. Joukkue napsi monta yllättävää voittoa ja näin pääsi upper brackettiin. Ensimmäisessä otteluparissa Invictus Gaming oli parempi voitoin 2-1, ja Spirit tippui lower brackettiin. Paperilla Spirit on siis ymmärrettävästi ennakkosuosikki, mutta peleissä joukkue ei ole ollut yhtä vakuuttava. Yksi nerokas oivallus toi Spiritille yllätysvoiton Invictus Gamingia vastaan, kun Spirit hyödynsi yllättäen vastustajan puuttuvat buy-backit. Muuten otteluparissa Spirit oli selvä altavastaaja.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Fnatic puolestaan alisuoritti koko lohkovaiheen ajan. Joukkue keräsi vain kuusi voittoa ja hävisi Spiritillekin kahdesti. Eilisessä pudotuspeliottelussa nähtiin kuitenkin viimein sitä Fnaticia, jota on koko turnauksen ajan odotettu. Joukkue nappasi voiton Undyingista isolta osin support Clockwerkin ansiosta. Helpotus näkyi joukkueen kasvoilta ottelun jälkeen. Kapteeni DJ:n mukaan joukkueen peli oli viimein klikannut ja nyt, kun paras yhdestä -pelit on pelattu, joukkue voi taas rentoutua.

Läpi turnauksen Spirit on napsinut voittoja hyödyntämällä vastustajan virheet, mutta joukkueen oma peli ei ole ollut kärjen tasolla. Fnatic puolestaan on ollut turnauksia isoimpia alisuorittajia, jonka trendi on kuitenkin vahvasti nouseva. Secret voi taas vetää kanin hatustaan ja voittaa yhden ottelun, mutta paras kolmesta -sarjassa pidämme Fnaticia lievänä ennakkosuosikkina. Niinpä iskemme kupongille kakkosen Fnaticin voitolle.