CS pe 02.12. klo 03:00

TeamOne - MIBR

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Ylikerrointa tarjolla! TeamOne järisyttävästi parempi, kuin bookkerien kertoimet antavat ymmärtää

Amerikan puolella pelataan torstain ja perjantain välisenä yönä ESL Challenger Leaguen lohko-otteluja. Klo: 03:00 starttaa vedonlyönnin merkeissä äärimmäisen mielenkiintoinen kamppailu, kun kaksi brassijoukkuetta – TeamOne ja MIBR – kohtaavat paras kolmesta -formaatilla pelattavassa ottelussa. Kyseessä on A-lohkon ottelu. TeamOne on voittanut kaikki pelaamaansa neljä ottelua lohkossa, kun MIBR on puolestaan voittanut kolmesta ottelusta kaksi.

Pinnacle tarjoaa otteluun erittäin pelattavaa kerrointa TeamOnelle. Joukkueet ovat melkeinpä arkkivihollisia, ja kun MIBR on voittanut kaikki edelliset kolme ottelua, on TeamOnella kalavelkoja maksettavanaan. Paperilla joukkueet ovat hyvin tasaväkisiä, ja siitä kertoo myös joukkueiden edelliset ottelut, jotka MIBR:n voitoista huolimatta ovat olleet erittäin tasaväkisiä. Esimerkiksi hieman yli kuukausi sitten pelatussa ottelussa TeamOne voitti oman karttavalintansa 16-10, kun MIBR puolestaan voitti seuraavat kaksi karttaa lukemin 16-13 ja 16-11.

300 ILMAISKIEKKAA MOON PRINCESSIIN JA BOOK OF DEADIIN

Trickz-kasinolla ei pelleillä. Saat nyt yhteensä 300 ilmaiskiekkaa kahdelle talletukselle!

Voitot suoraan pankkitilille minuuteissa!

PELAA

TeamOnen karttavalinta on melkeinpä satavarma voitto joukkueelle näin kärjistetysti. Joukkue valinnee Overpassin, missä heillä on peräti 92% voittoprosentti viimeisen kolmen kuukauden ajalta. Tähän ajanjaksoon joukkue on ehtinyt pelaamaan Overpassia kaksitoista kertaa. MIBR on samaisessa kartassa voittanut puolet pelaamistaan kahdeksasta ottelusta.

MIBR saa itselleen karttavalinnaksi Infernon tai Nuken, joissa molemmissa TeamOnen voittoprosentit ovat hitusen korkeammat. Kolmanneksi kartaksi voisi jäädä esimerkiksi Dust 2 tai Ancient. TeamOne ei ole kertoimien suuruinen altavastaaja, ja ottelun ennakkoasetelmat osoittavat TeamOnen olevan hyvin lähellä MIBR:n suoritustasoa.

LOS oNe

@teamoneesports
GG 🔥
2x0 🆚 @ggDetonate
Mapas iguais = Resultados iguais 😅

Próximo
📅 Hoje
⏰ 22h
🆚 @MIBR
🏆 ESL Challenger League S43 NA

#GOoNe #goLOS