CS ke 19.10. klo 03:00

TeamOne - Nouns

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

TeamOnelle uskomatonta kerrointa – jo kertaalleen Nounsin murskannut joukkue ylivoimainen ennakkosuosikki

ESL Challenger -liigan puolella taistellaan tiistain ja keskiviikon välisenä yönä Amerikan puolella, kun klo: 03:00 alkaa brassijoukkue TeamOnen ja Pohjois-Amerikasta kotoisin olevan Nounsin välinen ottelu. Ottelu pelataan paras kolmesta -formaatilla, ja se on kyseisen liigan ylemmän bracketin puolivälieräottelu. Voittaja lunastaa paikan välieriin, josta voitolla selvittää tiensä finaaliin. Liigan voittaja puolestaan pääsee ESL Pro Leaguen Conference -karsintaturnaukseen.

TeamOne on valtaisa ennakkosuosikki otteluun. Joukkueelle tarjotaan silti todella kovaa kerrointa, joka kannattaa ehdottomasti hyödyntää. 1,60 -kerroin joukkueelle, joka joukkueiden edellisessä kohtaamisessa suorastaan murskasi Nounsin, on kova tarjous. Nouns ei ole lähelläkään TeamOnen tasoa varsinkaan karttavalikoiman puolesta, joka ratkaisee tämänkin ottelun.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

TeamOne poistaa vakipoistonsa Vertigon, joka on Nounsin paras kartta. Nouns poistaa joko Miragen tai Overpassin, sillä joukkue on umpisurkea kummassakin. TeamOne saa näistä toisen omaksi kartakseen. OP:ssa joukkue on porskuttanut 90% voittoprosentilla, kun puolestaan Miragessa 85% voittoprosentilla.

Nouns valinnee itselleen Infernon tai Dust 2:n. TeaMone on erittäin kilpailukykyinen molemmissa kartoissa, mutta mikäli tappio tulee, jää kolmanneksi esimerkiksi Nuke, missä TeamOnen viimeistään pitäisi hoitaa ottelu nimiinsä.

Mario Samayoa

@malbsMd
I told my dad once: “I just want to make everyone and you proud of what I’ve done.” I just want to keep that alive and I know I will. 😊