Solvalla la 10.12. klo 14:45

T75-ravivihje - Teivo

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Funtsittavaa riittää! Teivon kierroksella pitävät piikit ovat arvossaan!

Teivon 75-ravit lauantaina sisältävät haastavia lähtöjä: kuudentoista hevosen tasoitusajot aiheuttavat päänvaivaa, eikä muistakaan lähdöistä nyt ihan oikopäätä löydy kuitteihin tukijalkoja. Huolellisella tutkinnalla asiat kuitenkin ratkeavat, ja Uhmapelaajien 75 euroa kustantavaan lappuun löydettiin kaksi pitävän oloista piikkiä.

Viikolla Suomessa tulee lunta huolella, ja myös Pirkanmaa saa tästä osansa. Teivon rata on jo ilmoittanut, että lauantaina kilpailijoita odottaa lumen ja hiekan sekainen talvirata. Rata on viimeisen vuorokauden ajan ennen lauantain raveja pyhitetty kunnostukselle.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Vermo Areena

@VermoAreena
Kivikylän Voimaliigan helppoon voittoon piti Quite A Lover, @jukka_torvinen vastasi ohjastuksesta. Anne Kangas valmentaa Hyvä Paha Hukka Tallin omistamaa ruunaa jonka kasvattaja on Maarit Huttunen. Paljon onnea #ravit

Ensimmäinen piikki otetaan heti avauslähtöön: 6 All Or Nothing kilpailee hirmulyönnissä. Jokimaalla hurjimus oli vailla vastusta, ja Vermossa se hävisi vain tappiottomalle Stonecapes Victorylle. Santtu Raitala kuskina puoltaa myös – sekä pahimpien vastustajien joutuminen takariviin. Toinen piikki on kuudennen kohteen 9 Quite A Lover, joka ei voita usein mutta on kilpaillut todella kovissa lähdöissä. Lähtö ei ole tällä kertaa niin paha, ja kovimmat vastustajat eivät vakuuttaneet edellisissä starteissaan.

Toiseen kohteeseen luokkaori 8 Vixeli on niin mahdoton veikattava, että se varmistetaan. Kolmannen kohteen tasoitusajossa piinkova kaksikko Stonecapes Queila ja Ice Wine aloittavat 40m pakilta rastituksen, mutta paalulta on otettava parhaat menijät mukaan, sillä kierrettävää täydessä lähdössä riittää.


Perjantaisin Uhmapelaajat julkaisevat viikon kiinteäkertoimisen vihjeen raveihin. Lyö raveista vetoa ilman pelkoa, että totokerroin romahtaa lyöntisi jälkeen. Rekkaa sisään Mr Greenille!


Neljännessä kohteessa on maililla odotettavissa aivan hirmuinen kiihdytys, sillä kovia avaajia on eturivissä useampia, ja paljon on kiinni myös ulkoradalta lähtevän valjakon Nu Del / Jarmo Saarela aivoituksista. Kova kahina alussa sataisi lopussa 11 Arnie’s Emilien laariin, ja Hannu Torvisen tamma on rastattava ajoissa.

Suomenhevosten voltissa on paljon siitä, lähteekö 4 Suvionni ravia, jolloin voitto olisi lähellä. Mukaan kelpaavat varmistuksiksi 2 Hymynpilke ja oikein hyvässä mallissa kilpaileva 7 Villiheili. Päätöskohteen pitkään volttiin otetaan mukaan kaikki budjettiin mahtuvat hevoset. Jos J-P Ahonen onnistuisi tällä kertaa, voisi 9 Mr Reddington olla lähdön potentiaalinen yllättäjä.

Vihjerivi tällä kertaa:

Edit: Viimeisen kohteen Kiikku’s Trooperin jäätyä pois tilalle laitettiin kolmanteen kohteeseen 9 Lake’s Diana.

I: 6 All Or Nothing
II: 1, 2, 3, 8
III: 1, 4, 9, 15, 16
IV: 4, 5, 7, 8, 11
V: 2, 4, 7
VI: 9 Quite A Lover
VII: 5, 6, 9, 10, 15