La Liga ke 07.12. klo 22:00

Tenerife - Alavés

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tenerife ja Alavés kalistelevat sapeleita Kanarialla! Uhmapelaajilta vahva over-kannanotto!

Futiksen MM-kisoista pidetään seuraavaksi pari päivää breikkiä, mutta jalkapalloa pelataan silti! Espanjan Segundassa kolmannella sijalla viilettävä Deportivo Alavés vierailee illalla Teneriffalla ja kolme pistettä on haussa. Alavés hävisi perjantaina vieraissa Granadalle ja putosi sarjakärjestä, joten pikainen bounce back on toiveissa.

Kotijoukkue Tenerifen kausi on mennyt pitkälti päin prinkkalaa ja putoamisviivaan on enää kaksi pistettä matkaa. Luis Miguel Ramisin suojatit ovat kärsineet kauden mittaan pahasti epätasaisuudesta, sillä esimerkiksi kärkikahinoissa vahvasti etenevä Burgos onnistuttiin muutama kierros sitten päihittämään, mutta sarjataulukon peräpään joukkueilta on tullut lähes poikkeuksetta pataan.

300 ILMAISKIEKKAA MOON PRINCESSIIN JA BOOK OF DEADIIN

Trickz-kasinolla ei pelleillä. Saat nyt yhteensä 300 ilmaiskiekkaa kahdelle talletukselle!

Voitot suoraan pankkitilille minuuteissa!

PELAA

CD Tenerife 🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿

@CDTOfficialEN
🔋 Last training session before facing @alaveseng tomorrow.

📍 #HRL

#TenerifeAlavés #CDTCentenary


Alavés porskuttaa Granada-tappiosta huolimatta vahvasti ja nousun pääsarjatasolle takaisin pitäisi tällä rosterilla olla haarukassa. Illan vieraspelistä tekee kuitenkin huomattavasti hankalamman Abdel Abqarin, Salva Sevillan ja Xeber Alkainin pelikiellot. Mamadou Syllan paluu kokoonpanoon on sentään mieluinen uutinen Luis García Plazalle.

Kumpikaan joukkue ei kuulu Segundan suurimaalisimpiin jengeihin, mutta noin pari maalia/ottelu on kumpikin kuitenkin keskimäärin nähnyt peleissään. Joukkueet pelaavat neljän alakerralla ja 4-4-2 vs. 4-4-2 tarkoittaa usein vauhtia, toki Alavés voi tässä pelata myös muunlaisella sapluunalla. Over-kertseissä on joka tapauksessa kivasti ilmaa.