La Liga su 19.06. klo 22:00

Tenerife - Girona

Viimeinen LaLiga-nousija ratkeaa! Sanooko kolmas kerta toden Cristhian Stuanille ja kumppaneille?

Sunnuntai-iltana ratkeaa kolmas LaLiga-nousija Almerían ja Valladolidin lisäksi. Paikasta pääsarjassa kamppailevat Tenerife sekä kolmatta vuotta putkeen nousufinaalissa pelaava Girona. Sanoisiko kolmas kerta toden katalonialaisille? Montilivin stadionilla vedeltiin ensimmäinen osaottelu kiikareilla, joten kaikki ratkaisut lepäävät toisessa näytöksessä.

Santa Cruzin illassa on paljon pelissä. Tenerife-puolustuksen murtaminen on ollut kovin haasteellista tällä kaudella, mutta toisaalta loppukauden kotitöhöilyt ovat tuoreessa muistissa. Esimerkiksi Málaga sekä Cartagena onnistuivat runkosarjan lopussa hakemaan täydet pisteet Teneriffalla. Girona on kokenut ja kypsynyt kovissa paikoissa, sillä edellisillä kausilla se on jäänyt sekä Elxiä että Rayo Vallecanoa vastaan kalkkiviivoilla ulos pääsarjasta – nyt joukkueelle on tarjolla harvinaislaatuisesti peräti kolmas perättäinen mahdollisuus.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Ottelun maaliodottama on äärimmäisen alhainen. Molemmat joukkueet olivat myös varsinaisessa sarjassa vahvoja omassa päässä ja puolustusten taso tiedetään. Hiljattain isäntä on kuitenkin osoittanut haavoittuvaisemmaksi. Asetelma voidaan tietysti myös kääntää toisin päin ja pohtia, kummalla on paremmat aseet murtaa toisen vahva puolustus. Kun kyseessä on puhtaasti yksittäinen ottelu, joka ratkaisee tässä tapauksessa kaiken, on pakko nostaa Girona yläpuolelle.

Cristhian Stuani on kaiken nähnyt konkari vieraiden hyökkäyksessä. Tällä kaudella mies on pysynyt ehjänä ja jakoi Espanjan kakkossarjassa maalipörssin voiton 22 osumallaan – vastaavaa täsmäasetta ei isännillä ole. Puntti ei varmasti argentiinalaisella tutise – edellisillä kausilla Girona-legenda on niin ikään ollut mukana kokemassa karvaan pettymyksen. Samaa voi sanoa vieraiden puolustuspäästä, joka on pysynyt lähestulkoon samana viime vuodet. Keskisektorilla on ollut reilusti vaihdantaa, mutta alakerta rakentuu edelleen nousufinaalikonkarien varaan. Ei siis ole lainkaan sattumaa, että tämä puolustuspermanentti on todella vaikeasti murrettavissa.

Pelivalinnaksi kauden päättävään ja sarjanousun ratkaisevaan kamppailuun otetaan vierasvoitto. On perusteltua ottaa Girona lapulle – joukkue ei todellakaan ole ensimmäistä kertaa pappia kyydissä. Kolmas kerta toden sanoo! Luo pelitili Sportazalle tästä ja nappaa vieraita kupongille huippukertoimella.

10 euroa pelirahaa