La Liga ke 01.06. klo 22:00

Tenerife - Las Palmas

Nysvätäänkö ensimmäisessä pudotuspelimatsissa? Isäntien puolustuspelaaminen on eliittiä kakkostasolla!

Las Palmilla riittää töitä, kun se yrittää purkaa Teneriffan hyvin miehittyvää ja yhtenäisesti liikuvaa alakertaa. Isännän pelitapa on todella kärsivällinen ja nousukarsintoja ajatellen se voi olla yksi vahvimmista kandidaateista pääsarjaan. Toki Las Palmas oli loppukaudesta hivenen vahvemmassa vireessä, mutta siitä huolimatta isäntää ei voi missään tapauksessa sortua aliarvioimaan.

Teneriffa päätti kautensa kolmeen tappioon, mutta se oli siitä huolimatta yksi vahvimmista joukkueista nimenomaan puolustuspelillisesti. Kärsivällinen ja vastaanottava pelitapa hieman kostautui kauden viimeisillä kierroksilla, mutta joukkue herää varmasti taistelemaan päästessään mittelemään sarjanoususta. Álex Muñoz, Andrés Martin sekä Pablo Larrea jatkavat varmuudella sairastuvalla, kuten Las Palmasin puolelta Saúl Coco sekä Enzo Loiodice.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Las Palmas pääsee karsintoihin voitto allaan, kun se kaatoi edellisenä viikonloppuna viimeisellä sarjakierroksella Gijonin vieraissa 1–0-lukemin. Joukkue on kiistatta paremmassa tuloskunnossa isäntään verrattuna, mutta se on myös selvästi virhealttiimpi omassa päässä. Isossa kuvassa joukkueet pelasivat todella tasaisen kauden ja pisteen marginaali vieraiden hyväksi kertoo olennaisimman. Voisi kuvitella, että meno jatkuu tasaisena myös karsinnoissa.

Peli-idean pohjaksi otetaan pienet marginaalit, vähämaalisuus ja ottelun tärkeys. Lisäksi huomioidaan, että isäntä on ollut viime aikoina hyökkäyspäässä varsin saamaton, mutta joukkueen puolustuspelaamisen laatu on Espanjan kakkostasolla parasta A-luokkaa. Maaliton tasapeli ei tunnu avausosaottelua ajatellen kaukaa haetulle ja siihen isketään kiinni. Mukavalla panostuksella makoisaa kerrointa tiketille!

10 euroa pelirahaa