La Liga ma 19.09. klo 22:00

Tenerife - Málaga

Lunasta kiikareilla 1600€ uhmasiika! Jatkuuko tajuton tuhlailu maanantai-illan betsiherkussa?

Artikkelin lopussa kerrotaan, kuinka maksimoit hyödyn Uhmapelaajien hulppealla voitot tuplana -tarjouksella. Haussa on jopa 1600€ uhmasiika!

Málagassa on menty alamäkeen jo useita vuosia. Toistaiseksi joukkue on jotenkin selviytynyt Espanjan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, mutta johtaako tämä kausi vihdoin putoamiseen? Vieraiden sesonki on käynnistynyt neljällä tappiolla ja yhdellä voitolla ja ryhmä näyttäisi heti kättelyssä jäsähtäneen häntäpäähän. Tenerife puolestaan nousi viime vuonna laadullisesti yhdeksi koko sarjan parhaista ryhmistä ja se on edelleen potentiaalinen yllättäjä myös alkaneella kaudellla, vaikka se heikosti on liikkeelle lähtenyt.

100 ILMAISKIEKKAA VAIN 1X-KIERRÄTYKSELLÄ

Vain Uhmapelaajille! Iske depo sisään ja saat heti 100 ilmaiskiekkaa Joker.io Bonanza -peliin!

Vain 1X-kierrätys! Vain Uhmapelaajille!

PELAA KIEKAT TÄSTÄ

Vierasjoukkue Málaga on viimeistellyt viidessä edellisessä ottelussaan ainoastaan neljä maalia. Tehottomuus on ollut joukkueen ongelmana aiemminkin ja sama näyttäisi jatkuvan myös alkaneella kaudella. Viimeistelytaitoa ei joukkueessa ole, eikä sitä nähtävästi osata hankkia. Peräti 41-vuotias Ruben Castro oli Costa del Solin ylpeyden sikariportaan ratkaisuyritys ongelmaan tällä kertaa. Papparainen pussitti viime kaudella Cartagenassa peräti 20 maalia, mutta toistaiseksi viidessä ottelussa Málaga-paidassa on tullut vain yksi maali. Joukkueen toinen hyökkääjä Fran Sol saapui Eibarista, eivätkä numerot tämänkään osalta vakuuta – plakkarissa on niin ikään yksi maali ja tuhlattuja tontteja sitäkin enemmän.

Isäntä menestyi viime kaudella nimenomaan organisoidulla puolustuspelaamisella, jonka päätavoitteena oli nollata vastustajan lähentelyt ja pitää omaan päähän syntyvät ykkössektorin maalintekotontit minimissä. Tämän kauden alussa tuttu pelikirja on toiminut kohtuullisesti, mutta hyökkäyspäässä ei ole tullut toivottua tulosta. Tenerife on tehnyt jopa Málagaa vähemmän osumia! Tulevassa matsissa kieltämättä tuoksuu isosti kiikarit ja 0–0-tulosvetoa tekee mieli kalastaa tässä väännössä. Pahemman luokan nysväykseen erikoistuneiden joukkueiden maaliton tasuri on maantai-illan futishelmi betseissä hurjalla kertoimella.

Tuplaa talletus, kerroin ja voitot!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla päästään lunastamaan jopa 100€ ilmaista pelirahaa. Ensimmäinen talletuksesi tuplataan hunttiin asti. Pääset siis nauttimaan myös tipsin kertoimen sekä voitot tuplana!

Jopa 1600€! Näin lunastat voittosi tuplana:

1. Siirry Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja ota talletuksesi tuplana.
3. Lyö veto kohteeseen “Lopputulos – 0–0” ja panosta talletuksesi + bonus. Näin saat tuplakertoimen 16,00 (2 x 8,00).
4. Jos veto osuu, voitat esimerkiksi sadan euron talletuksella tuplasti eli 1600€!

*Ilman Uhmapelaajien huippudiiliä voitto olisi esimerkin talletuksella vain 800€, joten tämä kannattaa ehdottomasti hyödyntää!

10 euroa pelirahaa