ATP pe 25.05. klo 16:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

ATP Geneve: Steve Johnson – Marton Fucsovics | Kahdella kohteella massia

Geneven massakentän välierissä vastakkain ovat kaksi erittäin mielenkiintoista pelaajaa, joilla molemmilla on peli kulkenut erinomaisesti viime aikoina. Molempien pelattua kolme ottelua turnauksessa on Steve Johnsonilla vain yksi hävitty erä takanaan, kun taas Marton Fucsovics on selviytynyt välieriin häviämättä erääkään.
Bookkerit ovat – mielenkiintoista kyllä – asettaneet paljon vaikeampia vastuksia vastaan erinomaisesti selvityneen Fucsovicsin lieväksi altavastaajaksi. Fucsovics selvitti tiensä välieriin voittamalla eilen todella vakuuttavasti Stan Wawrinkan erin 6-4, 6-0.
Ottelusta on eittämättä tulossa todella tiukka, mutta Fucsovicsin aavistuksen parempi palloralliosaaminen kääntänee ottelun lopulta unkarilaisen puolelle. Lisäksi molempien hyvä syöttöpeli enteilee pitkää ottelua, joten lapulle lähtevät Fucsovicsin voitto vähän isommalla. Kylkeen sitten toinen haku vähän pienemmin yksiköin.

Lunasta 25€ ensivetobonus

  1. Siirry Olybetille TÄSTÄ.
  2. Lyö 25€ single-veto peliin (minimikerroin 1,80)
  3. Vetosi lyötyä tilillesi hyvitetään 25€ ensivetobnus
TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ