ma 11.06. klo 15:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tennis: ATP s-Hertogenbosch | Nurmikentällä on lupa odottaa kovien syöttäjien ylikävelyä

Tenniksen massakenttäkauden päätyttyä viikonloppuna Ranskassa on lopulta tullut aika siirtyä nurmikentille. Nurmi on nopein pelialusta, mikä korostaa syötön merkitystä. Päivän kohteista löytyy mukavia kertoimia maailman kovimpiin lukeutuville syöttäjille.
Robin Haase-Ivo Karlovic (Klo 15:30)
Kotimaassaan pelaava Haase saa avauskierroksella vastaansa Kroatian syöttökoneen. Haasen kausi on ollut todella vaikea niin massakentällä, kuin myös kovalla alustalla. Viimeisestä yhdeksästä ottelusta hollantilainen on voittanut vain kaksi, ja pelejä seuratessa on tullut selväksi, ettei Haasen pelissä toimi oikeastaan mikään.
Karlovic tunnetaan todella kovasta syötöstään ja on selvää että penkin alle menneen massakenttäkauden jälkeen kroatialainen janoaa onnistumisia itselleen parhaiten sopivalla alustalla. ”Karlo” putosi Ranskan avoimista heti ensimmäisellä kierroksella, mikä oli jo 39-vuotiaalle kroatialaiselle erittäin hyvä asia ajatellen nurmikenttien ottelumenestystä. Kroatialainen vaikutti jo ennen Ranskan avoimia todella väsyneeltä ottelujen edetessä joten vajaan parin viikon tauko tuli otteluruuhkasta kärsineelle ”Karlolle” juuri oikeaan aikaan.
Daniil Medvedev-Bhambri Yuki (Klo 17:00)
Nuoren venäläisen ottelussa kertoimenlaskijat ovat aivan pihalla tilanteesta. Vaikka Medvedev hävisikin yhtä lukuunottamatta kaikki massakentällä pelaamansa ottelut juuri päättyneellä massakenttäkaudella, ei venäläisen kuuluisi saada jo suorasta voitosta 1,5 luokan kertoimia haastajatason vastusta vastaan omalla lempialustallaan.
Medvedev on maailmanluokan syöttäjä, ja päästessään lopulta lempialustalleen on intialaiselle kanssapelaajalle luvassa kylmää kyytiä alusta saakka. Ylikertoimia kelpaa napsia lapulle suorasta voitosta aina isoihin tasoituksiin asti.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ