la 16.06. klo 16:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tennis: Guido Pella-Denis Kudla | Lauantaille hyviä kohteita

Lauantai tennistarjonnasta poimitaan talteen ilmiselvä ylikerroin kun argentiinalainen Guido Pella kohtaa USA:n Denis Kudlan. Ottelu pelataan Saksan Hallessa nurmikentällä.
Pellan tie kohti finaalia päättyi harmittavasti puolivälieriin Stuttgartissa kun ATP kakkossijoitettu Roger Federer voitti argentiinalaisen suoraan erin 6-4, 6-4. Tulos on kuitenkin Pellan kannalta hyvä, paljon paremmat pelaajat ovat nöyrtyneet nurmikentällä Sveitsiläiselle tennislegendalle viime otteluissa paljon rumemmin lukemin. Pellan syöttöpeli oli kyseisessä ottelussa erinomaista, mitä on lupa odottaa myös tänään.
Denis Kudlaa voidaan pitää erittäin tasaisena suorittajana, Kudla on voittanut tämän kauden kuudesta nurmella pelatusta ottelusta neljä, vastuksista ATP tasolla vakituisesti pelaavia Jeremy Chardya tai Marton Fucsovicsia jenkki ei pystynyt haastamaan riittävässä määrin.
Mielenkiintoista on, että huomattavasti parempi syöttäjä, Pella on asetettu kertoimissa altavastaajaksi. Pellan voitto kahdella eri linjalla on välttämätön betsi tähän otteluun.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ