ATP to 21.06. klo 13:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tennis: Jason Kubler – Noah Rubin | Helpot pelivalinnat tenniksiin

Torstain tennisvihjeessä haetaan helppoja osumia Ilkeyn Challenger turnauksesta kun ATP tasollakin vakuuttavia otteita esittänyt USAn Noah Rubin pelaa Australian Jason Kubleria vastaan.
Kubler on pelannut tasaisesti, ja omalla tasolla suorittamiseen ei suurempia notkahduksia tai valonpilkkuja ole tullut viime otteluissa. Syötöltään Kubler on hieman tavallista challenger pelaajaa heikompi, mutta voittaa otteluita useimmiten hyvillä palloralleilla. ATP tasolla pelaamisesta Kublerilla ei ole kokemusta juuri ollenkaan.
Rubin on ollut tämän kauden ATP turnauksissa erittäin mielenkiintoinen pelaaja seurata. Rubinin otteet pelikentällä näyttävät periaatteessa challenger tason pelaajaksi vielä luokiteltavalle jenkille erittäin valmiilta, ja tuloksetkin ovat kauden edetessä vain parantuneet kokemuksen lisääntymisen myötä. Odotettavissa on, että Rubin vakiinnuttaa paikkansa ATP tasolla jo ensi kaudella.
Kokemus, nousukunto sekä huomattavasti parempi yleistaso antavat loistavan mahdollisuuden asettaa vedot Rubinin murskavoitolle.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa
Suomelle MM-kultaa 50.00 jättikerroin! 🔥

Novibet tarjoaa Uhmapelaajille mahdollisuuden pelata Suomen MM-kultaa hurjalla 50.00 jättikertoimella, hyödynnä tarjous välittömästi! 😎

PELAA TÄSTÄ