Grand Slam ke 06.06. klo 16:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tennis : Marin Cilic-Juan Martin Del Potro | Vanhat loukkaantumiset ratkaisevat ottelun?

Ranskan avoimet lähenevät huipennustaan ja tänään välieräpaikkaa havittelevat Kroatian Marin Cilic sekä Argentiinan Juan Martin Del Potro.

Cilic selvitti tiensä puolivälieriin voittamalla Fabio Fogninin niukasti erin 3-2. Kroatialaisen syöttöpeli oli erittäin ailahtelevaa, mutta hyvien pallorallien ansiosta Cilic voitti lopulta erittäin pitkäksi venyneen ottelun. Lievä kysymysmerkki om kroatialaisen turnauskestävyys, Cilic näytti ottelussa Fogninia vastaan lieviä väsymisen merkkejä ottelun neljännessä ja viidennessä erässä. Massalla suuremmassa merkityksessä olevat pallorallit hoituvat Ciliciltä tällä hetkellä moitteetta, joten ei ole syytä epäillä etteikö kroatialainen olisi täysin valmis haastamaan Del Potron.
Del Potrolla tie puolivälieriin oli huomattavasti helpompi kuin vastuksellaan. Yhdysvaltain John Isnerin kovin ja ainoa ase Del Potroa vastaan, eli syöttö, ei toiminut kaksikon välisessä ottelussa entiseen malliin ja argentiinalainen käytti tilaisuuden hyväkseen ja lopetti ottelun edukseen nopeasti kolmessa erässä. Argentiinalainen ei kuitenkaan vaikuttanut kovin luottavaiselta omaan peliinsä, ilmeisesti kuukauden takainen jalkavamma piti Del Potron varovaisena, sillä hänen liikkumisensa kentällä ei ollut kovin aktiivista.
Turnauksen tässä vaiheessa tärkein seikka vedonlyöntikohteita valittaessa on seurata pelaajien jaksamista ja mahdollisia loukkaantumisia. Pitkät viiden erän ottelut rasittavat pelaajia aivan eri suhteessa kuin pienemmissä turnauksissa pelattavat kolme eräiset ottelut. Del Potrolla on lepoetu puolellaan, mutta argentiinalaisen heikko liikkuminen puoltaa vahvasti kroatialaisen laittamista lapulle. Kertoimista löytyi pari mukavaa ylikerrointa mitä lähdetään lyömään varsin korkealla panostuksella.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ