ATP la 23.06. klo 15:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tennis: Marin Cilic-Nick Kyrgios | Hyvien syöttäjien kohtaaminen

Lontoo ATPn toisessa välierässä kohtaavat kroatialainen Marin Cilic sekä australialainen Nick Kyrgios.
Cilic on päässyt välieriin helpolla, voitot Sam Querreyta ja Fernando Verdascoa irtosivat suoraan kahdessa erässä. Ainoastaan Gilles Muller on onnistunut ottamaan turnauksessa erän kroatialaiselta. Cilic tunnetaan hyvästä syöttöpelistään mutta tämän turnauksen aikana kroatialaisen syöttö on hieman takunnut. Ottelun kolmessa ottelussa vain 36 ässää ei todellakaan ole Cilicin parasta mahdollista tasoa.
Kyrgios otti avauskierroksen ottelussaan hienon 2-1 työvoiton pitkältä ottelutauolta palanneelta Andy Murraylta. Myös Kyle Edmund taipui aussille vasta kolmannessa erässä. Neljännesvälieräottelu menikin Kyrgiosin nimiin suoraan erin 7-6, 7-6.
Kyrgios on osoittanut turnauksen aikana omaavansa erinomaisen hermojen hallinnan. Australialainen ei himmaile syöttönsä kanssa edes joutuessaan kakkossyötölle, hän onkin syöttänyt turnauksessa useita läpisyöttöjä myös kakkossyötöllään. Turnauksen kolmessa ottelussa Kyrgios on syöttänyt peräti 82 ässää.
Ottelusta on lupa ennakoida erittäin tasaista ja pitkää. Olisi ihme jos Cilic paljon raskaamman kehonrakenteen omaavana pelaajana ei ottelun edetessä alkaisi väsyä turnauksen neljännessä ottelussaan. Myös mentaalipuoli puoltaa australialaisen voittoa, Cilic on tunnettu lahjakkaista romahduksista tiukoissa paikoissa täysin päinvastoin kuin Kyrgios. Otteluun löytyy paljon hyviä kohteita joista vihjaaja toi kolme parhaaksi arvioimaansa esille.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ