ATP su 24.06. klo 16:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tennis: Marin Cilic-Novak Djokovic | Helppoa rahaa tarjolla

Lontoo ATP huipentuu sunnuntaina kun vaisusti esiintyneen Nick Kyrgiosin 7-6, 7-6 voittanut Marin Cilic kohtaa loistavan vireen löytäneen serbialaisen Novak Djokovicin.
Cililc sai finaalipaikan kuin lahjana australialaiselta Kyrgiosilta. Kyrgios teki molempien erien tiebrakeissa muutamia todella helppoja virheitä joiden ansiosta kroatilainen eteni finaaliin varsin keskinkertaisella esityksellä. Cilic piti kaikki syöttövuoronsa ottelussa vaikka syöttö ei kroatialaisella vieläkään ollut totutun tasoista.
Novak Djokovic on esiintynyt edukseen koko turnauksen ajan, eikä ole hävinnyt turnauksen aikana erääkään. Syöttöjen palautus on välillä tuottanut lieviä ongelmia”Djokolle”, mutta sekä oma syöttö, että pallorallit alkavat olla loukkaantumisia edeltävien aikojen tasolla. Lauantain ottelussa Djokernole ei hävinnyt ainuttakaan syöttövuoroa eikä antanut hyvin pelanneelle Jeremy Chardylle edes yhtään murtopalloa.
Ottelusta on kertoimien valossa kaavailtu melko tasaista, mutta vihjaaja arvioi Cilicin mahdollisuudet huomattavasti pienemmiksi mitä kertoimet antavat ymmärtää. Djokon maukkaat ylikertoimet otetaan lipukkeelle kahdella eri linjalla.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ