ti 19.06. klo 13:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tennis: Marton Fucsovics-Philipp Kohlschreiber | Saako unkarilaisen hyvä kausi jatkoa

Tiistain tennistarjonnasta poimitaan esiin unkarilaisen tuoreen ATP voittajan Marton Fucsovicsin sekä saksalaisen Philipp Kohlschreiberin kohtaaminen Hallen nurmikentällä.

Fucsovics on uransa huipulla, Geneven turnauksesta tarttui matkaan uran ensimmäinen ATP tason voitto ja muutenkin unkarilainen on näyttänyt olevansa kentällä kuin kotonaan. Syöttö Fucsovicsilla on tällä hetkellä vakuuttavaa ja pallorallit päättyvät kerta toisensa jälkeen unkarilaisen tarkkaan sijoitukseen täysin eri reunaan kenttää mihin vastustaja on juoksemassa.
Kohlschreiber pelaa, päinvastoin kuin vastustajansa, erittäin huonoa vaihetta tällä hetkellä. Viimeisessä kolmessa ottelussa saksalainen on voittanut vain yhden erän. Edellisessä alle viikko sitten nurmella pelatussa ottelussa Kohlschreiberin ykkössyöttö-% oli vain 45% ja on selvää että erinomainen syötönpalauttaja kuten Fucsovics tulee ottamaan tilanteesta kaiken ilon irti.
Kun pelaajien kuntokäyrät osoittavat täysin päinvastaisiin suuntiin, ei ole vaikeaa valita ottelun voittajaa lipukkeelle.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ