ma 04.06. klo 15:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tennis: Ranskan avoimet | Kahden kovan syöttäjän taisto

Ranskan avoimet ovat edenneet neljännesvälieriin asti ja maanantaille on tarjolla todella herkullinen ottelu yhdysvaltain John Isnerin ja argentiinan Juan-Martin Del Potron välillä.
Molemmat pelaajat tunnetaan kovista syötöistään ja ainakin tähän asti syötöt ovat tuottaneet tulosta, Del Potro on syöttänyt turnauksessa pelatussa kolmessa ottelussa 28 ässää ja Isner peräti 83. Molemmat ovet hävinneet turnauksessa vain yhden erän, eli on selvää että tänään nähdään todella tasokasta tennistä.
Del Potro on pelannut vakuuttavasti läpi turnauksen lukuunottamatta muutamaa ensimmäisen erän himmailuaan. Kuukauden takainen jalkavamma näkyy vielä lievänä varovaisuutena otteluiden alussa, mutta argentiinalaisen lämmettyä on vastustajille ollut tarjolla kylmää kyytiä. Ottelun paras kohde löytyykin ensimmäisestä erästä, kun Del Potro liikkuu vielä hieman varovaisesti.
John Isner on joutunut tämän kauden massakentällä pelatuissa turnauksissa pettymään, kaikissa kolmessa ennen avoimia pelatuissa massakenttä turnauksissa jenkki on pudonnut viimeistään kolmannella kierroksella. Tähän on pitkälti syynä Isnerin huono palloralliosaaminen, Isner roikkuu täysin syöttönsä varassa ja murtaa vastuksiensa syöttövuoroja äärimmäisen harvoin. Massakentällä syötön merkitys on huomattavasti pienempi kuin kovalla, kovakentällä Isner voitti juuri ennen massakenttäkautta erittäin suuren ATP turnauksen Miamissa.
Ottelusta on lupa povata erittäin tiukkaa kahden ensimmäisen erän osalta, over linjoille saa mukavia kertoimia todennäköisyyksiin nähden joten niistä poimitaan parasta lapulle. Myös hieman pienemmälle panostukselle löytyy oiva kohde varovaisesti aloittavaa Del Potroa vastaan.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ