ATP ke 30.05. klo 16:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tennis: Ranskan avoimet | Keskiviikon täytteenä parhaat tenniskohteet!

Poikkeuksellisesti keskiviikon vihjeisiin otetaan mukaan myös naisten avoimet, erinomainen kohde hyppäsi vihjaajan silmiin jo paria päivää ennen tämän vihjeen kirjoitusta, joten kohde päätyy toivottavasti myös juuri sinun voitokkaalle lapulle.
Daria Kasatkina-Kirsten Flipkens klo 16:30
Venäläinen naistenniksen suurin tulevaisuuden lupaus saa vastaansa itseään yksitoista vuotta vanhemman Belgialaisen.
Kasatkina on tunnettu hyvästä syöttöpelistään ja palloralli osaamisesta, selkeästi heikoin osa Darian peliä on paineensietokyky, mutta näin helppoa vastusta vastaan mihinkään paineita aiheuttavaan tilanteeseen tuskin joudutaan.
Flipkens pelaa tällä hetkellä hyvää vaihetta, viimeisestä kuudesta ottelusta belgialainen on voittanut 4. Pitää kuitenkin muistaa että vastukset ovat Flipkensillä olleet huomattavasti helpompia kuin esimerkiksi Kasatkinan hiljakkoin päihittämä WTA 3. Espanjan Garbine Muguruza. Flipkensiä rasittaa myös ottelua edeltävä pienoinen otteluruuhka.
Kasatkinan säilyttäessä malttinsa, ottelu on nopeasti ohi venäläisen hyväksi ja tästä löytyykin oivallinen kohde lipukkeelle.
Dusan Lajovic-Alexander Zverev klo 13:30
Massakenttien toinen kuningas kohtaa otteillaan vakuuttaneen serbin heti avointen toisella kierroksella.
Massakenttien kevään suurin menestyjä raivaa tietään väistämättömästi kohti finaalia, Alexander Zverevillä toimii tällä hetkellä pelissä kirjaimellisesti kaikki. Syötöt ovat kovia ja tarkkoja, palloralleissa Zverev on lähes lyömätön, ainoa kuka voi voittaa tässä pelikunnossa olevan saksalaisen palloralleissa pitkässä juoksussa, on massakenttien kenties kaikkien aikojen suuruus, Rafael Nadal.
Dusan Lajovic vakuutti avauskierroksella voittamalla Jiri Veselyn suoraan erin 3-0, ainoastaan heikko ykkössyöttö prosentti jäi Lajovicin heikkoudeksi, mutta hyvät pallorallit pelastivat paljon. Vesely ei nykyisessä kunnosssan ole kuitenkaan aivan paras mittari serbin pelikunnolle.
Erittäin kilpailuhenkisenä tunnettu Zverev ei jaksa katsella itseään 57 sijaa alempana ATP listalla majailevaa serbiä, vaan nappaa helpon 3-0 voiton useiden murtojen säestämänä.

Lyö 25€ veto – ja saat toisen 25€ vedon ilmaiseksi!

  1. Siirry Olybetille TÄSTÄ.
  2. Lyö 25€ single-veto peliin (minimikerroin 1,80)
  3. Vetosi lyötyä tilillesi hyvitetään 25€ ensivetobnus
TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ