ATP ma 28.05. klo 15:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tennis: Ranskan avoimet | Maanantai käyntiin tennareilla!

Maanantai on toivoa täynnä, ainakin vedonlyöjällä Grand Slamin aikaan. Uhmapelaajat löysivät jälleen loistavia kohteita Ranskan massakentiltä!
Peter Gojowczyk – Cameron Norrie klo. 13:30
Loistavan viikon Genevessä pelannut Gojowczyk palaa vain kahden päivän tauon jälkeen kentille ja avauskierros Ranskassa tulee olemaan saksalaiselle syöttökoneelle helppo. Vastaan asettuu selvästi huonompi vastustaja, ja verrattuna esimerkiksi Peterin viimeaikaisiin vastustajiin Fogniniin sekä Karloviciin, on vastassa tällä kertaa melkoinen heittopussi. Norrie on jokaisella osa-alueella paljon kilpakumppaniaan jäljessä, joten hän tuskin onnistuu laittamaan kapuloita Gojowcykin rattaisiin. Pitkää ottelua ei ole odotettavissa, kun Gojowcyk ottaa rutiinipelillä helpohkon voiton kilpakumppanistaan.
Rafael Nadal – Simone Bolelli klo. 15:00
Massakenttien kuningas saa vastaansa challenger tason haastajan Italiasta.
Espanjan Rafael Nadal on vireessä. Kauden neljästä massalla pelatussa turnauksessa Nadal on hävinnyt vain yhden ottelun, ja kahdestakymmenestä kauden massalla pelatusta ottelusta erätappioita on tullut vain neljä.
Simone Bolellilla sen sijaan on ollut vaikeaa, massalla pelatut ATP turnaukset ovat päättyneet toinen toisensa jälkeen pettymykseen, ja myös challenger-tason pelaajia vastaan on tullut rumia 0-2 tappioita.
Helppoa rahaa tiedossa siis isoilla tasoituksillakin, kun otetaan huomioon Nadalin tyyli pelata täysillä loppuun asti, vaikka ottelu olisi ratkennut.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ