ti 29.05. klo 13:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tennis: Ranskan avoimet | Pari maistuvaa kohdetta Tiistaille!

Tiistai on toivoa täynnä Ranskan massakentillä. Kaksi loistavaa kohdetta pisti erityisesti silmään Granden kolmannelta päivältä…
Denis Shapovalov – John Millman Klo. 12:00
Kanadan superjunnu lähtee tavoittelemaan jopa finaalipaikkaa Ranskassa ja viimeaikaiset esitykset huomioiden tavoite tuntuu varsin realistiselta, viimeisestä kahdeksasta massakentällä pelatusta ottelusta ”Shapo” on hävinnyt vain kaksi. Kyseiset tappiot ovat tulleet massakenttien kuninkuudesta taistelevalle parivaljakolle, Madridissa Alexander Zverev oli parempi luvuin 6-4, 6-1 ja Roomassa kanadalaisen kohtaloksi koitui Rafael Nadal myöskin erin 6-4, 6-1.
Myöskin Millmanin viime ottelut massalla ovat sujuneet, viimeisestä kahdeksasta ottelusta saldona on viisi voittoa, ainoa ero Shapovaloviin on että Millman on voittanut ainoastaan ATP 100 ulkopuolelle listattuja pelaajia .
Vahvan syöttöpelin ja täsmälliset palautukset omaava Shapovalov hoitanee ottelun viimeistään neljässä erässä.
Alex De Minaur – Kyle Edmund Klo. 13:30
Todella hyvin kauden aloittaneen Australian superlupauksen pelin taso on lievästi ilmaistuna romahtanut, De Minaurin ykkössyötön terävyys ja tarkkuus ovat kuin muisto vain alkukauden tasosta ja palautukset päätyvät entistä useammin verkkoon tai linjojen ulkopuolelle. Viimeiset kaksi ottelua De Minaur hävisi ATP 157 ja 396 listatuille pelaajille suoraan kahdessa erässä ja vaikka näitä pelejä edelsi muutama voitto, tosin täysin challenger tason pelaajia vastaan, ei Minaurille anneta paljoa mahdollisuuksia Iso-britannian syöttökonetta vastaan.
Kyle Edmund on kohtalaisen kovakenttäkauden jälkeen osoittanut osaavansa pelata myös massalla, Madridissa kaatui komeasti Novak Djokovic 2-1, myöskin Belgian David Goffin sai poistua laulukuoroon britin käsittelyssä suoraan kahdessa erässä.
Kaksikon välinen tasoero on aivan valtava tällä hetkellä, Edmundin kuntokäyrä osoittaa ylös, De Minaurilla taasen on todella heikko vaihe päällä. Lipukkeelle lähtee isoa pelitasoitusta britille.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ