ATP su 27.05. klo 15:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tennis: Ranskan avoimet | Tennareilla tili koreaksi!

27.5. alkavat Ranskan avoimet tuovat vedonlyöjälle päivästä toiseen mahtavan vedonlyöntikattauksen, Uhmapelaajien tennisvastaava kokosi lyhyillä perusteluilla varustettuna kolme parasta poimintaa herkulliselta sunnuntain avauskierrokselta. Avauskierros jatkuu maanantaina eli sinne tulee uudet loistavat vihjeet sunnuntai-iltaan mennessä.
Martin Klizan-Laslo Djere klo. 13:30
Parhaina päivinään erinomaisena pelaajana tunnettu Klizan on nyt pahassa otteluruuhkassa ja se alkaa näkyä miehen pelissä, syöttö ei kulje entiseen malliin ja palautuksissa tulee helppoja virheitä. Perustasoltaan Klizan on kuitenkin jonkin verran Djereä edellä, eli Djeren voiton lyöminen on liian iso riski.
Ivo Karlovic-Corentin Mountet klo 15:30
Karlovic on erinomainen syöttäjä mutta todella huono palloralleissa. Ottelussa nähdään todella vähän syötönmurtoja, ja oletettavaa on että myös 2-3 tie brakea nähdään.
Lucas Pouille-Daniil Medvedev klo. 15:30
Kaksi nuorta ja lahjakasta pelaajaa ottavat toisistaan mittaa heti avauskierroksella. Molemmat ovat enemmän kovan kentän pelaajia ja massakausi on ollut vaikea molemmille. Hyvänä syöttäjänä tunnettu Medvedev on asetettu todella suureksi altavastaajaksi tähän peliin, mikä yllättää hieman. Medvedeviä ei suorana lyödä, mutta erätasoitus on loistava kohde tähän otteluun!

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ