Grand Slam ke 05.07. klo 18:30

Thompson - Djokovic

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kahdeksas mestaruus tyrkyllä! Murtuuko myös seuraava vastustaja tylysti Novak Djokovicin käsittelyssä?

Wimbledonin ylivoimainen voittajasuosikki ja seitsemän kertaa turnauksen aiemmin voittaneella Novak Djokovicilla (ATP 2.) pitäisi olla suhteellisen kevyt tie kolmannelle kierrokselle. Jordan Thompson (ATP 70.) joutui todella kovaan mankeliin jo avauskierroksen ottelussaan Brandon Nakashimaa vastaan ja on pieni ihme, että australialainen ylipäätään selviytyi jatkoon. Tässä kohtaa arpaonni ei todellakaan suosinut, sillä serbialainen olisi tavallisenakin päivänä pahin mahdollinen vastustaja.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja lunasta markkinoiden paras ilmaisveto (arvo 25€).

Avauskierroksella Pedro Cachinin suoraan kolmessa erässä kukistanut Djokovic on osoittanut nurmikauden alussa olevansa edelleen kunkku tällä alustalla. Pitää toki muistaa myös, että miehellä on jo palkintokaapissaan niin Australian- kuin Ranskan avointen voitot kuluvalla kaudella. Tämä tarkoittaa, että serbialaisella on vielä uransa ehtoopuolella huippuluokan mahdollisuus viedä nimiinsä kaikki Grand Slamit yhden kauden puitteissa.

Thompsonilla on allaan viisieräinen ottelu Nakashimaa vastaan, mikä luonnollisesti vaikeuttaa australialaisen lähtökohtia entisestään. Kuilu pelaajien välillä on valtava, kun mitataan keskitasoa millä tahansa osa-alueella. On mahdotonta nähdä pienintäkään mahdollisuutta yllätyksille. Serbialaiskonkari on tällä hetkellä kovemmassa iskussa kuin kukaan muu ATP-kiertueella pelaavista ukoista ja sen huomaa nopeasti.

Betsimielessä Thompsonin ja Djokovicin kohtaaminen tarjoilee kiinnostavan avauksen, kun tarkastellaan pelimäärärajoja. Alle 26,5 peliä -kohteelle on tarjolla erittäin maukas kerroin – todennäköisesti maailman paras syötön vastaanottaja eli Djokovic napsii helpon voiton alustalla, jolla on omimmillaan. Pitää huomioida, että australialaisen syöttö ei ollut ensimmäisellä kierroksella järin vakuuttavaa voitosta huolimatta. Mallorcan turnauksessa mies otti tukkaan jopa 41-vuotiaalta espanjalaiselta, uransa kyseisiin kekkereihin päättäneeltä Feliciano Lopezilta.

Nappaa 25€ ilmaisveto matsiin!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voi hyödyntää esimerkiksi tämän vihjeen matsissa!

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.