la 23.09. klo 16:00

Thorengruppen - AIK

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Oppiko suurseura kerrasta vai vieläkö himmaillaan? – Isännillä ainakin ruuti on kuivaa!

Ruotsin Superliiga hyökkää lauantaihin kahden ottelun voimin ja tapetille nostetaan avauskierroksella lettiin ottaneiden Thorengruppenin sekä AIK:n välinen mittelö. Vierasreissu Uumajaan ei ole koskaan helppo rasti ja rehellisesti sanottuna Allmänna Idrotsklubben oli kotiavauksessaan iso pettymys. Thoren rimpuili komeasti hallitsevaa mestaria vastaan vieraissa ja ikävä kyllä pohjoisen puhurin peliotteet huomioitiin myös bookkereiden toimesta. Voittajavedoissa ei liiemmin ilmaa ole tarjolla mutta maalimääristä löytyy nipistettävää.

Betseistä maximit irti syyskuun parhailla vedonlyöntibonuksilla!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Thorengruppenilla on tällä kaudella pudotuspelipaikan avaimet omissa käsissään. Runko pysyi hyvin kasassa viime kaudesta ja “pikkuveli” Dalenista värvättiin jälleen kelpo luokan vahvistuksia. Espoosta länsinaapuriin loikannut Joonas Kaltiainen tasoitti sekavan maalivahtiosaston kertaheitolla ja odotukset suomalaisvahdin kohdalla ovat korkealla. Tutkapari Öhgren – Hjälm veti viime kaudella enemmän tai vähemmän vihkoon mutta kaksikon potentiaali on toki edelleen korkealla. Nuori Gabriel Erol oli pre-seasonilla tikissä ja avausottelussa verkko heilui jo kahdesti. Viisi osumaa Vretan verkkoon on erittäin kova työnäyttö ja hieman hiljaisemman viime kauden jälkeen TTG vaikuttaa saaneen hyökkäyspäässä jälleen juonesta kiinni.


Isosti hypetetty AIK oli kotiavuksessaan todella luokaton ja kokenut Linköping rallatteli lopulta ansaittuun 2-6 vierasvoittoon. Toki tukholmalaisille jäi jossiteltavaakin yhden hylätyn johtomaalin ja usean läpiajon verran mutta pelillisesti tekeminen oli kaukana valmiista. Uusista teholingoista Sam Madani ja Helmer Hernegran jäivät täysin pimentoon, eikä puhtaita papereita voida kyllä supertähti Andreas Stefanssonillekkaan antaa. “Gnaget” tulee parantamaan, eikä avausottelun syväsukelluksesta kannata vielä liian isoja johtopäätöksiä tehdä. Hyökkäys-arsenaali on kivenkova ja toisaalta nyt pääkaupungissa voidaan rehellisesti todeta, ettei se tule kyttäily salibandyssa tällä rosterilla menestymään.

Thorengruppen on ansaittu suosikki kotonaan ja hapuilevaa sekä epäorganisoitua vieraspuolustusta vastaan verkko heilunee kärkiyksilöiden toimesta useampaankin otteeseen. AIK:sta povattiin kausiennakoissa pääsarjahistorian runsasmaalisinta joukkuetta, eikä näitä odotuksia tule avaus kuusikymppisen jälkeen vielä dumpata roskikseen. Molemmat joukkueet tahkosivat kauden ensimmäiset ottelut mestaritason puolustuksia vastaan ja markkinoilla on reagoitu vahvasti näihin under-tuloksiin. “Hyökkäys on paras puolustus” – teemalla raketit ilmaan ja poimitaan Tonybetin herkku kerroin vähintään 12 täysosumalle pelitositteelle mukaan!