su 17.12. klo 17:30

Thorengruppen - Linköping

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Mitä ihmettä? Kestomenestyjä on kovassa iskussa, mutta arvostusta ei heru – Uhmapelaajien kupongille takuuvarma suorittaja kyllä kelpaa!

Viikko taputellaan salibandyn osalta maaliin Uumajassa, kun kotijoukkueena toimiva Thorengruppen isännöi kovassa lyönnissä olevaa Linköpingiä. Markkina on tehnyt kauden mittaan isoja korjausliikkeitä Thorenin iskukyvystä, eikä joukkueen todellinen taso tunnu pöydän toisella puolella vieläkään löytyvän. Linköping on seinävarma sotaratsu, johon usko ei horju pohjoisen pakkasessakaan.

*100€ ilmaisvedot taskuun ja laatu kinkkua jouluksi pöytään! Lue tipsin lopusta ohjeet huippu diiliin.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

TTG on vihdoinkin puskemassa itseään pudotuspeleihin, mutta toisaalta pupeltamisen taso pohjolassa on välillä sillä tasolla ettei mitään aleta vielä kirkossa kuuluttelemaan. Hyökkäyspäähän on isoa potentiaalia Hampus Öhgrenin sekä Axel Hjälmin muodossa, eikä alemmatkaan viisikot nyt aivan lapasia vihulaisen kenttäpuoliskolla ole. Puolustus toisaalta vuotaa kuin seula ja reikäpalloa kaivetaan omista sarjan kolmanneksi eniten. Thoren on väläytellyt isompiaan vastaan välillä todella hyvin mutta tiukkojen tulosten takana osasyynä on erinomaisesti toiminut 6vs5 erikoistilanne operointi. Tasakentällisin joukkue on pelillisesti isolla takamatkalla, josta syyttävä sormi osoittaa tottakai penkin taakse.


Linköping ei liiemmin ole otsikoissa keikistellyt vaikka pelilliset otteet juhlaan olisikin aihetta antaneet. David Gillekin suojatit ovat yhtä syväkyykkäystä lukuunottamatta esiintyneet todella vahvasti ja alla on makea murskavoitto Mullsjösta Cup-ottelussa sekä mestarikandidaatti Storvretan päänahka. Ääritasaisesta ryhmästä ei mega-luokan tähtiloistoa löydy, mutta ei Simon Palmen tai Oskar Seth paljoa sarjan kärkipyssyille kalpene. Maalinsuulla Leo Torell Hagström on heittämällä aivan liigan eliittiä ja antaa tällä saralla isosti puolustukselle anteeksi.

Vierasreissua Uumajaan demonisoidaan yleisesti aivan liikaa, eikä Thorengruppen missään nimessä liiakseen kotiedusta pääse nauttimaan. Vaakakuppi painaa joukkuevertailussa mittaria selvästi vieraiden suuntaan ja aiemmin selvästi aliarvostettu kotijoukkue saa nyt vastapainona markkinalta liikaa hypeä osakseen. Linköping ei ole sarjan valovoimaisin nippu, mutta aivan helv*tin vaikea ryhmä voitettavaksi. XLBetin lähes kahden kerroin ei anna syitä peruuttelulle, vaan vedot pumpataan mukisematta “Crusadersin” vierasryöstön kautta.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Linköping voittaa” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.