la 13.01. klo 16:00

Thorengruppen - Mullsjö

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Mullsjön kärkihevosia ei pohjoisessa pysäytetä – Tutun joukkueen kustannuksella lunastetaan jälleen!

Salibandyn osalta Uhmapelaajat ei ole vielä missannut tämän vuoden puolella ja voittoletkun seuraavaa osumaa lähdetään hakemaan Pohjois-Ruotsista, jossa pitkäaikainen “vastapelijoukkue” Thorengruppen isännöi sisukasta Mullsjöa. Syyskierroksilla MAIS oli kaksikon mittelössä täysin ylivoimainen, eikä kotijoukkueen hehkutus lajipiireissä vieläkään uppoa allekirjoittaneeseen.

Skrollaa vihje loppuun ja napsi 25€ ilmaisvedolla setelit talteen!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Thoren on saanut osakseen melko paljonkin suitsutusta lajipiireissä, muttei joukkueen yltäminen pudotuspeleihin runkosarjan päätteeksi todellakaan mikään yllätys olis, vaan pikemminkin tosipeleistä ulos jääminen olisi pohjoisessa isomman luokan katastrofi. Hampus Öhgrenin, Axel Hjälmin sekä Gabriel Erolin johdolla kokoonpano on yllättävänkin laadukas mutta penkin takana mättää isosti, eikä tolppien välissä tapahtuva sekasorto tilannetta yhtään helpota. Vihulainen on tehnyt Thorenin verkkoon läjäpäin helppoja maaleja ja joukkuekin on useasti herännyt tansseihin mukaan vasta valomerkin kynnyksellä.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

Henkilön OXDOG Floorball (@oxdog) jakama julkaisu


Mullsjö nappasi henkisesti suuren derby-voiton viikko takaperin ja tämä näkyi totaalisena ulospuhalluksena keskiviikon cup-ottelussa, jossa Falun jyräsi “Farmareiden” yli totaalisesti. Keihäänkärki Pelle Tareniuksen ja Sebastian Palmqvistin johdolla on aivan sarjan parhaimmistoa, mutta tehoja pitäisi saada kaivettua alemmistakin viisikoista. Mullsjö on tunnettu vahvana kotijoukkueena, mutta tällä kaudella joukkue on ollut peräti liigan kolmanneksi paras myös vieraskaukalossa. Maalinsuulla Jonathan Larsson on ollut totutun laadukas ja fläppi-taulua pitelevä Johan Kihblom on syönyt tällä kaudella virkaveljiään elävältä.

Pelivoimaltaan kaksikko on hyvin lähellä toisiaan mutta Mullsjön kärkihevosten pitelemiseen Thorenin eväät eivät tule taaskaan riittämään. Syksyllä uumajalaiset jäivät täysin jalkoihin sekä pelillisesti, että taktisesti ja nyt kotiyleisön edessä häpäisty vierasjoukkue saapuu pohjolaan vieläpä ärsytettynä. Tässä ollaan hyvin lähellä tasabookkia ja Betsamigon kärkikellotukseen saadaan otettua ujo kannanotto suoran vierasmenestyksen puolesta.

Ensi talletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.