Ruotsin Superliiga su 09.10. klo 14:00

Thorengruppen - Mullsjö

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Thorengruppenin kupla sanoi POKS! – Mullsjön vieraskertoimet houkuttelee

Thorengruppen nosti viime kaudella jo profiiliaan ylöspäin ja odotukset tälle sesongille olivat selkeästi pudotuspeleissä. Avauskierroksella sarjanousija AIK kaatui 3-6, mutta tämän jälkeen lunta on tullut tupaan. Linköpingiltä kairattu jatkoaikatappio ei paljoa mieltä pohjoisessa lämmitä, kun kahdessa viime ottelussa Kalmarsund ja Växjö jyräsivät voittoihin maalierolla 23-9.

Hampus Öhgrenin ja Axel Hjälmin viimevuotinen suonenveto on helpottanut ja näin ollen uumajalaisten ottelukohtaisten osumien keskiarvokin on ropissut roppakaupalla alaspäin. Maalinsuulla Thomas Crona on näyttänyt juuri siltä, miltä kokemattoman ykköskassarin pääsarjatasolla alkukaudesta kuuluukin näyttää.

30€ TARJOLLA ESPANJAN VOITOSTA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Espanja iskee tänään Japanin kimppuun.

Kerroin oli 1,40 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ESPANJALLE

Kestomenestyjäksi itsensä vakiinnuttanut Mullsjö on liikkeellä sen seurahistorian yhdellä heikoimmista joukkueista. Falun oli odotetusti ylikylän joukkue avausottelussa mutta sittemmin MAIS on alkuarvioihin nähden ollut varsin pirteä. Tappiosta huolimatta Johan Kihlblomin suojatit olivat hyviä Pixboa vastaan ja viimeksi “Farmarit” sitten nappasikin statement-tyylisen voiton Linköpingistä lukemin 8-5.

Sebastian Palmqvistin ja Pelle Tareniuksen ympärille saadaan ladattua oikeasti terävä kärkiviisikko ja taustaviulussa ainakin Simon Karlsson on varsin kelpo tasoa Oskar Malmgrenin kanssa. Tolppien välissä Mullsjölla ei tähdet tuiki, mutta kaksikko Lööf-Larsson on erittäin kokenut, ja suhkot seinävarma duo.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

Henkilön Mullsjö AIS (@mullsjoais) jakama julkaisu


Pelivoimaltaan kaksikko löytyy lähes täysin samalta viivalta. Päiväottelu Uumajassa kaataa etua kotijoukkueen puolelle muttei tasoero missään nimessä kertoimien mukainen ole. Thorengruppenin ilmapallo sanoi poks ja alamäki voi alkaa. Maali-iloitteluun tuskin ryhdytään, joten vieraiden 1,5 maalin tasoitukset houkuttelevat suuresti.