Ruotsin Superliiga su 15.01. klo 17:00

Thorengruppen - Växjö

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Uumajalaisten tuska jatkuu – Vipersin tuplakertoimeen asuntolainakin kiinni!

Thorengruppenin alamäki on ollut vauhdikas ja viime kauden menestys on Uumajassa enää ainoastaan kaukainen muisto. Marraskuisen MM-kisatauon jälkeen TTG on juhlinut voittoa vain surkeaa Hagundaa vastaan eikä tähän tilastoon ole tulossa muutosta, kun mitalisuosikki Växjö vierailee viikon päätteeksi pohjoisessa.

Kotijoukkue laittoi viimeksi ailahtelevan Kalmarsundin ahtaalle mutta tappioputki venyi silti neljään otteluun. Kuolevaisten kirjoihin palanneiden Hampus Öhgrenin sekä Axel Hjälmin pelihuumori on ollut koetuksella ja näiden takana ruuti on ollut sitäkin märempää. Tähtisentteri Jonas Svahn on edelleen poissa pitkäaikaistoipilaana.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Växjölta odotettiin kausiennakoissa selkeää steppiä kärkikolmikkoon ja Vipers on vastannut huutoon komeasti. Joukkue on taipunut varsinaisella peliajalla ainoastaan sarjakärki Falunille ja kaikki tilastot hehkuvat vihreää valoa. Kohuhyökkääjä Jesper Sankell on asetellut sankarinviittaa harteilleen mutta kaiken kaikkiaan rosteri on niin laadukas, että ratkaisijoita riittää jokaiseen kentälliseen.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

Henkilön Växjö Vipers (@vipersvaxjo) jakama julkaisu


Vipers on luonnollisesti vieraissakin jättisuosikki, eikä tässä kotijoukkueelle kovinkaan ruusuista iltaa uskalla povata. Tasoero Växjön eduksi on valtava, eikä illan vieraat herkästi nosta jalkaa kaasulta. Spredi on markkinan toimesta asetettu yllättävän maltilliselle tasolle ja Växjön vähintään kolmen maalin voitto on Mobilebetin tykkikertoimella sunnuntain parhaita vetokohteita!

Tuplaa voitot ilmaisella rahalla!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille mahtavan edun, jolla päästään lyömään vetoa ihan tosissaan. 100% talletusbonus 100 euroon asti antaa sopivasti kyytiä betseihin ja samalla mahdollisuuden lähteä kalastamaan suurempaa kampelaa.

Iske veto sisään tuplakertoimella:

1. Avaa pelitili Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Talleta 10 – 100 € ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa talletus+bonus vedolle Växjö -2,5 kertoimella 1,74.
4. Kun vetosi voittaa, olet käytännössä lunastanut tuplakertoimen 2 x 1,74 🤘

*Tarjous vain uusille asiakkaille.