F Liiga pe 11.02. klo 18:30

Tiikerit - Steelers

Vierasvoitto maistuu F-liigan jumbo-kamppailussa!

F-liigan jumbo-kamppailussa Tikkurilan Tiikerit isännöi piristynyttä Steelersiä. Allekirjoittaneen usko vieraisiin ei ole heikosta kaudesta huolimatta ollut koetuksella ja illan ottelussakin konkari maalivahti Pasi Järvisen sanoin: vierasvoitto maistuu.

Kotijoukkue Tiikereiden suora putoaminen on näyttänyt jo pitkään väistämättömältä skenaariolta ja tänään säilymishaaveille lyödään viimeinen naula arkkuun. 20 ottelusta haaviin on tarttunut ainoastaan yksi voitto, eikä tiikerilauman loppukauden otteluohjelmakaan helpoimmasta päästä ole. Kevin Starck ja Christian Remes ovat taiteileet kumpainenkin 20 tehopaunan rajan puhki, mutta muuten riemunkiljahdukset ovat vähissä. Konkari Olli Taskinen on lupaavan Niklas Kuisman ohella ollut yksi kauden suurimpia pettymyksiä.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Hämeenlinnan Steelersin tekemisessä on näkynyt viime kierroksille valonpilkahduksia. Viimeisistä neljästä ottelusta plakkarissa on kaksi voittoa ja varsin miehekkäät esitykset kärkijoukkeista Tepsiä ja Happeeta vastaan. Isoin syy parannukseen on tähtihyökkääjä Markus Siprosen paluu pelikentille. Muutenkin varsin repaleisella rosterilla alkukauden viilettäneet teräsmiehet ovat saaneet sairastupaa mukavasti tyhjennettyä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Urheilucast (@urheilucast) jakama julkaisu


Uhmapelaajien seuraajat pääsi kaksikon ensimmäisessäkin kohtaamisessa lunastamaan Steelersin vanavedessä, eikä rahasampoa ole syytä hylätä. Tiikerit on sarjan heikoin joukkue ja vieraille MrGreenin tarjoilema yli kakkosen kerroin kuuluu perjantain parhaimpiin kohteisiin!

 

10 euroa pelirahaa